Evlenmeden önce ne güzel 80 beden falandım. Şimdi oldum 95. Valla yük gibi geliyor omuzlarım ağrıyor. Hele sıcakta öyle zor kiii hep acıyor. Sütyen falan takasım gelmiyor yanıyor hep. Evde sürekli sütyenle gezince pişik oluyır. Sütyensiz gezince de sarkıyor aşırı terletiyor. Bana bunlar yük tamam o kadar abartılacak Bi beden değildir bazılarına göre ama ne bilim bana fazla geliyor. Hele geçen sene doğum yaptım ondan sonra daha da büyüdüler.ne yapıcam bilmiyorum. Dışarı çıkınca illa kapalı tutasım geliyor. Zaten dinenn de öyle tesettürlüyüm ama. Aşırı aşırı bol giyiniyorum bu yüzden. Gören de ayy ne kadar kilolusun diyor. Kız kafayı yicem en son
Küçük beden göğüs sorunsalı butonu olabilirim
95 bedende çok bence, 85 beden olmak isterdim ama malesef 80 takıyorum emzirmeyi kesince hepten kötü oldu dahada küçüldü sanki
Gel değiştirelimbende tam tersi büyük olsunlar istiyorum.kucuk goguslerde sarkarmi? ben sütyen takmıyorum evde sarkarlar diye endişeleniyorum
Sen o 95 in ustune bide hamileliği düşün montofon gibiyim resmen doguma kadar ne olur bilmiyorum artık.
411,976 soru
12,402,410 cevap
44,478 kullanıcı