0 oy
550 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,052 puan) tarafından
Kizlar belden aşağı mı uyutuyorlar sonrasında ağrı oluyor mu kac güne normale dönüluyor

12 Cevaplar

0 oy
(1,052 puan) tarafından

En İyi Cevap
 3 aylık korunma ignesi yaptım ve buna bağlı olarak 5.aydir kanamam var dolu dolu artik ped kullanamaz hala geldim doktor iki seçenek sundu ya ilac kullanacaksın bebegi emzirmeyeceksin kanama bitene kadar yada kürtaj olacaksın rahim duvarını kazıyacağız kanamayı durduracagiz dedi 
-Reklam-
0 oy
(9,888 puan) tarafından
Zorunlu kürtaj mı
tarafından
Kuzum bızı ılgılendırmez kı bu nıye boyle bırsey soruyorsun
(9,888 puan) tarafından
Ilgilendirdiği için sormadım ki bazen zorunlu ve sıkıntılı kürtaj oluyor mesela o zaman ona göre uyutuyorlar veya direkt yapıyorlar.. Ha isteğe bağlı ise muhtemelen genel anestezi ile yaparlar.. şuan eminim hamileyim ve yarın aldırmaya gideceğim diye post açmış olsa sende dahil herkes linçlerdi :D
tarafından
Kurtajda nasıl ıstıyorsa oyle oluyor dıye bılıyorum, bır de detay vermek ıstese verırdı zaten, hamıleyım ve aldırmaya gıdıyorum dıye post açsa dıkkat ettıysen ben hıcbır zaman esımle aram kotu vs dedıklerınde nıye cocuk yapıyosunuz korunmadınız derım, nıye aldırıyosun demem, hatta bu yuzden benım lınc yemıslıgımde cok oldu :D
(9,888 puan) tarafından
Her neyse onu tartısmıcam sen sorumu tamamen yanlıs anlamıssn zaten de bak şimdi okudum altta bi arkadaş yazmış benim sıkıntılı kürtajdı hiç uyutmadan yaptılar diye. Ben o manada sordum :)
tarafından
Tartısmıcam dıyosun da beni itham ettıgın seyı acıklıyorum :D o manada sordum da dıyebılırsın nıye lınc ederdınız dıyosun :D
(9,888 puan) tarafından
Tartısmıcam derken genel anlamda dedim gözde hani konuşup tartısmıcam anlamında, yoksa burda tartısmak istediğim son kişi bile olmazsın :)
tarafından
İyi bişi dedin dimi ahshshs saat gec oldu anlayamıyorum :D
(9,888 puan) tarafından
Iyi iyi merak etme tartısmak istemediğim kişilerden birisin desem anlarsın heralde :Djdg
tarafından
E iyi bari sagolasınnn :D nasıl olgun bır konusma oldu :D
(9,888 puan) tarafından
E tabi kişiler olgun olunca öyle oluyor :D
(2,090 puan) tarafından
Olgun dediniz ben geldim .dsd
(9,888 puan) tarafından
Yalnız biz yaş olarak da olgunuz kız :D
(2,090 puan) tarafından
Oyle deme gozdeye yaşlı deyince kızıyo dnsjndjsnz
(9,888 puan) tarafından
Ahahah valla ben 30a alısamıcak gibi hssediyorum kendimi, 29buçukum ben :Djsgs
tarafından
Lutfıye cocuk gelın oldugu ıcın ahshshs
(2,090 puan) tarafından
Çocuk gelin değil çocuklu çocuk gelin .d
(9,888 puan) tarafından
Kaç yaşındasın lütfiye :))
(2,090 puan) tarafından
23 u kabullenemiyorum 22 buçuk
(9,888 puan) tarafından
Yaa deme daha en güzel çağlarındasın maşallah, ben senin yaşındayken diye başlıyormuşum ahahh :D 23de 1 senelik evliydim, 19dan 20lere geçince pek farketmiyorsun da 20lerden 30a gelince çöktuğunu hissediyor insan :/ :D
tarafından
Kız sende mj 94lusun :D ben lutfıyenın yasında bekardım bu arada abshshs
(9,888 puan) tarafından
93 lüyum :((( :Djsg
(2,090 puan) tarafından
Aha gözde den yaşlı biri
(9,888 puan) tarafından
Yaşlı değil olgun :Djdgs
(2,090 puan) tarafından
Olgun kurtlar sizi snsjdbjsnz
(9,109 puan) tarafından
Ben 92liyim. Atayım surdan kendimi:D
(1,052 puan) tarafından
Aslında tam olarak zorunlu değil daha önce post açmıştım soruyu farklı.sormustum kimse cevap vermedi Bende daha karar veremedim olup olmaya 3 aylık korunma ignesi yaptım ve buna bağlı olarak 5.aydir kanamam var dolu dolu artik ped kullanamaz hala geldim doktor iki seçenek sundu ya ilac kullanacaksın bebegi emzirmeyeceksin kanama bitene kadar yada kürtaj olacaksın rahim duvarını kazıyacağız kanamayı durduracagiz dedi
0 oy
(4,000 puan) tarafından
Islem bittikten 1 2 saat sonra normal hayatina donersin. Planliysa anestezi yaparlar. Ben acil olmustum uyusturmadan yapmislardi.
(1,052 puan) tarafından
Olursa planlı olacak sadece rahim duvarını kaziyacak bebek yok üstte sebebini anlattim
0 oy
(6,644 puan) tarafından
Tüm bayıltıp yapmışlardi beni 1 kaç saat sonra normal hayatına devam ediyorsun 
(1,052 puan) tarafından
Twsekkur ederim
0 oy
(9,546 puan) tarafından
Kişiye giredegisebilir agri ama Bi kaç saate toparlarsin hemen.

Geçmiş olsn
(1,052 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Arkadaşım sabah kürtaj olup akşam düğüne gitmişti canım Başım gelmedi ama çok kötü olsaydı düğüne gelemezdi herhalde 
(1,052 puan) tarafından
Daha tam karar veremedim ağrı vs olur diye üstte anlattım olayi yanlış anlaşılmak istemem
0 oy
(298 puan) tarafından
Tamamen narkoz ile uyutuluyorsun kuzum 10 bilemedin 15 dakika sürüyor işlem 2 saat dinleniyorsun narkozun etkisi geçmesi için sonrasında normal hayatına dönüyorsun 10 gün kadar kanamaların olabilir kan pıhtısı düşürebilirsin bunlar normal şeyler şimdiden geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Tamamen uyutuyorlar zor işlem degil 2 gun sonra normal rutin hayatına devam ediyorsun
0 oy
(97 puan) tarafından
Bnm arkadaşa narkoz verdiler. Ama günü belliydi şu gün gel kürtaj yapcaz dediler yaptılar. Bebek ölmüştü içerde.. Acil almadılar gün verip aldılar bebek öyle 3 gün kaldı içerde. O gün çıktı hastaneden kız. Ama çok zor toparlandı. Kişiden kişiye değişir o canım. 2gün izin kullandı sonra işe gitti. 
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Kardesimde sağlıksız gebelik ve kanama vardı. Genel anesteziyle yapıldı. Birkac gün hastaneden yatmak zorunda kaldı. Beta HCG değeri bir türlü düşmedi. Dış gebelik de olabilir diye düşündü doktor. Meğer ikiz bebekmiş. Ondan biraz geç düşmüş değeri. 
0 oy
(174 puan) tarafından
Kolaydı ben 9 haftalıkken yaptirmistim komple uyuttular sadece uyanınca basım ağrıdı biraz kanamam oldu bir iki gün leke gibi o kadar usutmemek gerekli 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Özelde zorunlu kürtaj oldum ben genel anestezi aldım ama çabuk ayiliyorsun yoğun bı narkoz verilmiyor yarım saat uyuyup uyanman.Artik kazıma yöntemi yerine vakum yöntemi kullanıldığı için çabuk toparlaniliyor iki güne hiç biseyin kalmiyor.Ama devlette lokal yapılıyor diye biliyorum.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
14 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ervaaa (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde angello (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,365 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,648 cevap

36,581 kullanıcı

...