40 ımız yeni cıktı çok şükür bu günlere güzel güzel geldik. Ama hiç huzurlu uyuyamiyorum geceleri. Zaten gün içinde aşırı yoruluyorum bazen bebek de huzursuz oluyor gece de tam verimli uyuamıyorum. Ama o bir şey yapmasa bile ben sürekli tedirginim. Uykusu sırasında Allah korusun kontrolüm dişi bir şey gelişir de kötü bir şeyler okur diye.
Ya kusarsa ya ağzı üstüne döner de kafasını ceviremezse ya üstündeki örtü tepesine geçer de başına dolanırsa ya da hicbir şey olmasa bile bir şey olursa falan diye.
Reflu yatağı var onunla yanımda yatırmak istiyorum ondan da çok korkuyorum yanında yatamıyorum ya dönersem de üstüne yatarsam fark etmezsem diye.
Geçen hiç uykum yoktu yatarak emzirme nasıl oluyor diye denerken bir anda uyumuşum anlamadım nasıl oldu bor korku ile uyandım baktim bebek yanımda gogsum yüzünün hizasında aklım gidiyordu burnunu kapattıysa diye hala o korkuyu hissi içimden atamıyorum. Anneme sordum ne zaman geçecek bunlar diye geçmeyecek dedi iyice sinirlerim bozuldu ne yapacağım ben bu korkularla