0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Estetik dikmiyoruz dediler sizi nasıl dikti doktorlar estetik mi oldu devlette doğum yapanlar 

7 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
3 doğum 3 estetik dikiş oldu devlet hastanesi 
-Reklam-
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Her devlet ipli dikiş yapmiyo ki bide artık ipli dikiş mi kaldı ya estetik dikiş tertemiz mis gibi 
0 oy
tarafından
18 ay önce doğum yaptım devlette ipli sezeruan oldum kimse birsey demedi direk öyle yaptılar 
tarafından
Kola abur cubur bunları da çok yiyorum normalde ınsanlar kilo alcam Dİye yemez
tarafından
Bende valla oturuyorum yiyorum yok bana mısın demiyor gece hamur işi yiyip yatıyorum gene yok eşim benimle birlikte yese adamın hemen göbeği çıkıyor birde ben yavaş yiyorum galiba ondan sjsjsjs
tarafından
aynn ya kötü durum
tarafından
Rabbım yardımcımız olsun millet vermeye çalışır biz almaya:((
tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Benımde estetik oldu devlet hastanesinde doğum yaptım nasıl estetik yapmıyorlar dikişli yaptırma sakın 
0 oy
(1,796 puan) tarafından
Ben 5 sene önce olmuştum estetik dikiş yapıldı devlette 11 yıl önce olduğunda ipli dikişti Yani bence hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor olabilir başka hastanelere sorabilirsin
0 oy
(7,841 puan) tarafından

İlk doğumum estetikti dikişler patladı normal diktiler :pinch:hemde hissede hissede ikinciyi estetik yaptılar ama bi poka yaramadı ecük bücük bişey oldu ;)

0 oy
(148 puan) tarafından
devlet hastanesinde dogum yaptim 4 ay önce, eriyen dikiş dediler.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 900 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
5 Haziran 2024 Moda kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 937 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,392 soru

23,649,615 cevap

308,382 kullanıcı

...