0 oy
102 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından

Bebeğim 2,5 ayı geçti sütüm geliyordu emziriyordum ama sonradan doymamaya başladı ve mama vermeye başladım kendimi de emziriyordum ama mama aldıkça biberon aldıkça göğsümü bıraktı ve emmiyor emince öğürüyor sağınca biberonla verince emiyor ama
Bayağı oldu mama vermeye başlayalı çok şükür ki kesilmedi demin 30 cc çıkarabildim el pompasıyla ama o da fazla çıkarmıyor yarıya elimle sağdım
Geri nasıl aldırabilirim sütüm de bitsin istemiyorum en azından günde biraz da olsun içsin göğsümü de emsin istiyorum
Birde bir şey daha soracağım elektirik ile sağsam sütü yine sütüm gelir mi yani emmediği ama sağdığım için sütüm kesilir mi?

Not:İnsanlar çok kötü, sadece moral bozuyorlar içimi dökecek kimse yok bahsetmek istedim deim aradı biri arada emsin yoksa elini emmeye alışır ten tene temas olmaz güvende hisseder emince falan diye :/

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Elektrikli makine ile sağım yap sütünün artmasi icin bide hangi biberon kullandinda meme reddi oldu
(87 puan) tarafından
Bugün yakınımdan alıp yapacağım
Normal biberon o ara maddi durumum olmadığı için red yapmayanlardan alamadık
tarafından
Kasık biberon ve Philips Avent yavaş akıslı olanlardan almalısın cnm o biberonlar hızlı akış olduğu için bebek efor harcamiyor ve memedeki gibi yorulmuyor dolayısıyla kolayi varken zora tepki  veriyor
(87 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ilk işim gidince almak olacak
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Benim bebeğim göğsümü hiçbir şekilde tutmuyor. Doğunca neler çektim bir bilsen emziremedim açlıktan kilo vermişti yavrum. Sonra silikon uç denedim tuttu. Biberon veriyorsan bir de silikon uçla dene. Kesin tutar. Hiç emmemesinden iyidir. Lansinoh marka silikon uç aldım. Biberonu da emiyor. Göğsümü de bırakmadı. Düzenli sağım yapman lazım bir de bol bol su iç canım. 
(87 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım desteğin için teşekkür ederim
(2,387 puan) tarafından
Göğüslerini dolu hissettikçe sağ kuzum. Bir saat veremem o yüzden sık sık emzirmeye çalış. Başka uçlar dene mesela. Dediğim marka bayağı güzel çok ince kesim. Anne memesi gibi. Aynı zamanda biberon ucuna da benziyor. İnşallaj tutar da göğsünü rahatlarsın. Ben de emmeyince çok üzüldüm. Ağladım kahrettim kendimi ama şükür toparladım evladımı.
(87 puan) tarafından
Dolmuyor ki eskisi gibi:(
Demin zar zor tuttu biraz emdi canım iyice acıktı mı tutuyor arada, teşekkür ederim canım
İnşallah sütüm de gidecek diye korkuyorum az da olsa içsin, çok sevindim adına inşallah bende yapayım
(2,387 puan) tarafından
Stres yapma kuzum iyics gider. Duşta sıcak su tut. Aralıklarla da sağ az da gelse sağ inşallah artar. Bir de e bebekte stiill tee var süt artırıcı çaylar. Onun dışında incir iyi geliyor. İnşallah dolar
(87 puan) tarafından
Tamam canım tavsiyelerin duan için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Yanliz değilsin canım benimki de emmiyor sütüm azaldı bebek emmeyince azalıyor zaten. Benim elektrikli pompam var fakat gunde bir kez anca sağım yapabiliyorum o yuzden verimli olmuyor. Ben biberon felan da vermedim kendi kendine red etmeye başladı. Sana tavsiyem ciftli elektrikli pompalarla 2 saatte bir sağım yap. Bir de süt artırıcı ürünlerden kullanabilirsin bestlak damla cok faydası olduğu söyleniyor birde bol su tuket. 
tarafından
Faydası oldu mu yada herhangi Bi değişiklik farkettin mi
(1,136 puan) tarafından
Benim dogumdan sonra 10 güne kadar sütüm inmemisti bu ürünleri kullandım iki günde dolup taştı ama bilmiyorum tesadüf mü oldu yoksa işe mi yaradı :)) sonra sütüm gelince kullanmadım birdaha
tarafından
Tuhh ya tam deneyim sayılmaz bu :)))))
(1,136 puan) tarafından
Hahah aynen canım üzgünüm
(87 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim uyguluycam dediklerini damlayı da alacağım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 59 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elifgeylani (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 84 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.

403,759 soru

12,096,384 cevap

36,399 kullanıcı

...