0 oy
287 göst.
Aile kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba

En yakın arkadaşım mesajlarıma çok geç cevap veriyor bazen hiç  vermiyor. Aramızda kötü bir şey filan yok asla benden uzaklaşmakmistiyoe gibi bi durum  da değil. Çünkü ben ona bi şeymyazmışım mesela cevap vermemiş ama üstüne arada bana bir şey danışıyor resim atıyor yani normal muhabbet dönüyor. 

Ama genel olarak gerçekten bi insanın özellikle değer verdiğim birinin böyle davranması kendimi ciddiye alınmıyor hissettiriyor sanki. 

Bir iki kere söyledim aslında yazmadın unuttum filan diyor ama hala aynı şeyler oluyor artık ben de hiç yazdıysam yani

Bi bakıyorum ben bi sıkıntı paylaşmışım of işler güçler filan cevap yok ama instagramdan ***** ***** videolar atıyor mesela cidden biraz sinir oluyorum yani benim de işim var çocuğum ailem var evet ben de bazen her sene yetişemiyorum ama bir kaç saniyeni alacak bir şey yazmak zor olmamalı ever bazı insanlar umursamıyor ama ben umursuyorum ne bilim yani ben mi yanlış düşünüyorum

9 Cevaplar

0 oy
(414 puan) tarafından
Bende ablalarima öyle yaparım art niyetten değildir bence alincani dusunmuodur yazarlar bakarım geç dönerim yani ona ayıp olmucak kafasndaym:) belki öyle bisiydr aranızdaki ilsikiyi öyle saniyodr 
(3,374 puan) tarafından
Yok ya var öyle insanlar işi düşünce yazanlar somra yazmazlad
-Reklam-
0 oy
(3,374 puan) tarafından
Aynısı bendede vardınsildim gitti o kişiyi menfaati işi düşünce yazar eder  
0 oy
(8,952 puan) tarafından
10 yıllık bir arkadaşım var bazen inan unutuyorum mesajları unutma gibi Huyum var bir oğlum var saolsun diyelim o an mesajı gördüm yazicam birşey oluyor yazicam birşey oluyor unutuyorum ssjsjs 

Birde mervos var burda onunda.mesajlari sürekli unutuyorum ama hiç sanmiyotum böyle dusundugunu
0 oy
(14,308 puan) tarafından

Görümcem de öyle gelen hatta bir ark kızmış 

İşim var diyor görüyorum cevap veririm diyorum unutuyorum diyor 

Ama mesela bize ve sözlüsüne yapmıyor hemen cevap verir :)

0 oy
tarafından
Sürekli öyle yapıyor sa bence sil gitsin yada sende aynısını yap bakalım ne olcak

Bende unuturum ama hatırladığım an yazarım insanlık hali sonuçta çocuk ev işi vs olunca ister istemez unutuyorum 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Bende öyle yaparım baazen. Şimdi bu muhabbete kafa yoracak enerjim yok diye üstten bakar bırakırım derdim bol. Küçük şehire taşındım. Arkadaşımda öyleydi. Onunda derdi çöktü. Helallestik. Seninle daha iyi olabilirdik. Diye mesaj atmıştı.
0 oy
tarafından
Arkadaşın değil bence sen yanlış hitap ediyorsun.arkadas dediğin watsaptan yazisirken bitaraftan da sosyal medyadan laf yetistirir
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Valla bende öyleyim o an bakarım sonra yazayım derim unuturum yada kizlarim bakmıştır ben hiç görmemişimdir misal dur çocuğu uyutup ariycam derim çocuk uyuyunca işe dalar unuturum sonrada yine aklıma gelmez yani art niyet ten değil bence 
0 oy
tarafından
Sana öyle davranıyorsa sende bir daha yazma sende onun gibi davran

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 416 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 437 göst.