0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından
Kizlar benim oğlumun adını eşimle birlikte ve ayriyetten benim istediğim koydum. Şimdi nasip olursa kızım olcak ben isme karar verdim başından beri annem başka bı isim dedi ben bunu dusunmustum ama o dediği ismi de hiç hoşuma gitmedi ne yalan soyleyim kaba geldi alışamadım . Ve çok heves ettim nasıl dicem bilmiyorum kırmak da istemiyorum iki isim de koymucam çünkü oğluma kimse ikinci ismi demiyo napim?

Annemin Ebrar ben Eslem istiyirum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendin ne istiyorsan onu koy. Kırılacak birşey yok. Bencede Eslem daha guzel
(788 puan) tarafından
Evet ya bide hani sormadi sen ne dusunuyosun diye bende alıştım şimdi o isimle seviyorum kızımı . Bilemedim:)
tarafından
Aman annene ne . O kendi cocujlarina koymuş işte.
(788 puan) tarafından
Ya işte annem kırmak istemiyorum ama bı yanımda isinmadi isme güzel bı dille dile getiririm artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
At eşinin üzerine :)) ben dara düştümü eşimin üstüne atarım

Eşim eslemi çok istedi anne kıramam onu babası sonuçta falan de :) 
(788 puan) tarafından
Valla başta dedim anne kız çocuk eşim dicek diye erkek olsaydı ben gerçektende öyleydi ama eşim kırmadı benim istediğime tamam dedi :) annem daha. Bilmiyo:)
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Büyük kızım Ebrar şirin

Küçük kızım Eslem Hilal

☺️❤️
(788 puan) tarafından
Maşallah canım esleme aşık oldum ya niye bilmiyom tutturdum illa o diye hiçbir ismi beğenmiyorum:)
(6,713 puan) tarafından
Eslem Rabbine itaatkar demek canım banada annem söyledi illa Eslem olacak diye sjsjsjs
(788 puan) tarafından
Ahahah keşke bizimkide dese:) gerçi bı defa dedi artık kimlikte görür:)
0 oy
(4,371 puan) tarafından
İsim konusuna sadece eşle karar verilmeli ben öyle düşünüyorum 
(788 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum canım . Fikir versinler dilerim ama annem ben bunu düşündüm deyince noluyo dedim bianda
0 oy
(5,089 puan) tarafından
Kııız nesı varmıs ebrarın :D kendın ne istiyorsan onu koy tabıı ki ne alaka annen
(788 puan) tarafından
İşte annem cinsiyet öğrenince ben dedim eşim koycak adını öyle karar aldık oda ben Ebrar düşündüm dedi kaldım:)
(5,089 puan) tarafından
Yk canm ya su an kaynana felan desen gıcık olmuştum yanı acıkcası annem dıyınce bı duraksama geldı :D annen ısım koyma hakkını kullanmıs sıra sende
(788 puan) tarafından
Evet ya herkez fikrini söyler ama isim bence anne baba koyar:)
0 oy
(835 puan) tarafından
Eslem kızımın adını bence çok severim kendim.koydum iki isim beraberde güzel olur canım ❤️❤️
(835 puan) tarafından
Heee şimdi anladım ebrari annen istiyor ben eşin istiyo sandım aman nolcak kiz annedir kırılmaz sana içimde kalmasın de anlayış gösterir bence eşime çok istiyor de  :))
(788 puan) tarafından
Evet eşimde alıştı öyle seviyor ebrari sundum eşime hiç beğenmedim dedi napim:)
(835 puan) tarafından
Valla Eslem çok daha güzel bence bayılıyorum bu isme gel gör ki kızım daha 4 yasında ve niye bu ismi koydun diyor bana :)))) girmiş kendine değişik bı isim bulmuş öyle sesleniyor kendine Allahım gülmekten catladim resmn:)))
(835 puan) tarafından
Bulduğu isimde Elif Tuğra:)))))))

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 516 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,526 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nunum1996.1996 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Neslis (788 puan) tarafından soruldu

409,166 soru

12,297,511 cevap

38,371 kullanıcı

Kategoriler

...