0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
DBazen anlamıyorum ya cidden. Huyuna suyuna gidince herkes can ciğer. Ama haklı da haksız da olsam onun inanmak istemediği ya da duymak istemediği bir şey desem en kötüsü ben oluyorum. Herkes herkesle anlaşmak zorunda da değil. Herkes belli Bi kalıpta, standartlara uygun yaşamak zorunda da değil. Herkese her şeye muhalefet. Kızıma nasıl baktığımdan tutun kendi kiloma kadar. Kilomu evet dert ediniyordum ama şu an sıkıntım yok evet kilom var ama ben dert etmiyorum millet ediyor. Bak bak ben bunu yaptım sen de yap zayıflarsın diyen mi dersiniz, az boğazını tut verirsin diyen mi dersiniz.. Geçenlerde mide spazmı geçirdim. Doktor büyük ihtimalle düzensiz beslenme ve stresten olmuştur dedi. Kime böyle dediysem çok yiyorsun ondan. Abii çok beslenmek değil, düzensiz beslenmek. Çok da yemiyorum. Kahvaltı olarak Bi kahve Bi bisküvi, çikolata ne bileyim atıştırmalık şeyler yetiyordu. Akşam da eşim eve gelince yersem Bi tabak çorba başka da yok yani. Herkes o kadar kalp kırıcı ki. Kim olursa olsun. Valla eşimi ve çocuğumu alıp uzaklara gitmek istiyorum. Telefonu falan bırakmak, hayattan tümüyle soyutlanmak istiyorum. Bıktım ya valla 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çevrendeki herkesle uzaklaş zaten bu lafları yabancı birileri gelip sana demez tanıdık der tanıdıkları sil
(983 puan) tarafından
Daha da kimseyle konuşmuyorum zaten. Gerçekten üzüldüğümün de farkına varmıyorsa yapacak bir şey yok ben gidicem. En yakın arkadaşlarım var 1-2 tane onlar yetiyor fazlaya gerek yok.
-Reklam-
0 oy
(13,914 puan) tarafından
Bana başta sen taviz verdiğin için canım ben kim olursa olsun bana ters olan bi şeyse hemen cevabını veriyorum o yüzden insanlar bana bisi demeye çekiniyor kendilerini elestirsin onlar benim doğrum bana doğru kime ne
(983 puan) tarafından
İşte onu yapmadığım için böyle oluyor. Ama yapınca da enn kötü pis kalpli ben oluyorum
(13,914 puan) tarafından
Aman bırak kim ne derse desin bana da fesat diyorlar desinler
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Kulagini tikicaksin ya da gerektigi yerde lafini soyliceksin soylemeye cekincekler cunku biz herkesi kendimiz gibi goruyoruz iyi niyetli ama bazi insanlar oyle degil acik ariyorlar hep yok kilosu var yok cocuga bakamiyor falan filan 
0 oy
(1,796 puan) tarafından
Insanlar değişmez sadece sen onları görmek istediğin gibi görürsün 
0 oy
tarafından
Sana bunu diyenlerin hayatları dört dörtlük mü. biri bana bunu dese hiç cevap vermeden illaki bildiğin bi eksiği vardır onla ilgili soru sorarım atıyorum sende eşinle kavga etmiştiniz noldu diye (örnek gelmedi aklıma)
(983 puan) tarafından
Hepsinin ne eksiklikleri var ama ben yüzüne vuracak insan değilim. O yüzden susuyorum sala.ğım da dndndn
tarafından
Sustuğunuz için kendilerini mükemmel görüyolar
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Düzensiz beslenme için sağlığına dikkat etmelisin sen sağlıklı iyi olacaksın ki bebisinin yanında huzur içinde olasın once kendine iyi bakacaksin cunku bu hayat senin ve ne kadar konforlu (beden ve ruhsal olarak) bir hayat surecegin senin gunluk yasam sekline hareketlerine beslenmene bagli.

Kilo konusu valla bende tombikim 165 boy 75 kiloyum o kişinin kendi ozel kendi tercihi senin kilon kimseye dert değil 2 kişiye ağzının payını verirsen dilden dolaşır kimse bir daha ağzını açmaz.kendi sınırlarını çizmen gayet normal çünkü bir bireysin bunu karşı tarafa hatirlatmak seni kötü biri yapmayacağı gibi karşı tarafa kendi sınırları içerisinde kalmayı öğretir.hic içine dert edip kendini bunalıma sokma.
(4,226 puan) tarafından
İnsanlar 7 sinde neyse 70 inde o dur zamanla yaş ilerledikçe yada hayattaki sorumluluklar sorunlar arttıkça toleransimiz düser bize iyi gelmeyenlerden ruh emicilerden uzaklaşmaya baslar sıkıntılı tipleri çevremizde istemeyiz çok normal bir durum azalt çevreniz iyi gelenler ile takıl degierleri hep öyleydi degismediler sen görmek istemedin şimdi görüyorsun bu kadar.
(983 puan) tarafından
Ben de 155 boyum var 65 kilom. Geçen sene doğum yaptım gören yne mi hamilesin. Bazı arkadaşlarım var ki arkadaş demek dahi istemiyorum. Onlar da diyor şunu şunu yap ver diye
Oysaki ortada kilo konusu yokken
0 oy
(5,227 puan) tarafından
Bunun yolu bıraz da herkese herşeyi anltmamak.canını mı sıkıyorlar söyleme mıde spazmı gecırdıgını. Ya da doktorun söyledıgını. Ne kadar çok şey paylaşırsan o kadar sınırsız yorum hakkı oldugunu zannedıyor insanlar.
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Hep diyorum bir kere birini bir haslayacaksin bu etrafta duyulacak cesaret edemeyecekler soylemeye .bir kere kilon mu var dedi.sanene sana mı aliyorum veriyorum sanane diye bağırıp kovacaksin .bak nasıl düzeliyor gerisi bir anda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gerginmigergin (1,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,421 göst.
0 oy
9 cevap 306 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 482 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Poncikella (10 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,812 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler