DBazen anlamıyorum ya cidden. Huyuna suyuna gidince herkes can ciğer. Ama haklı da haksız da olsam onun inanmak istemediği ya da duymak istemediği bir şey desem en kötüsü ben oluyorum. Herkes herkesle anlaşmak zorunda da değil. Herkes belli Bi kalıpta, standartlara uygun yaşamak zorunda da değil. Herkese her şeye muhalefet. Kızıma nasıl baktığımdan tutun kendi kiloma kadar. Kilomu evet dert ediniyordum ama şu an sıkıntım yok evet kilom var ama ben dert etmiyorum millet ediyor. Bak bak ben bunu yaptım sen de yap zayıflarsın diyen mi dersiniz, az boğazını tut verirsin diyen mi dersiniz.. Geçenlerde mide spazmı geçirdim. Doktor büyük ihtimalle düzensiz beslenme ve stresten olmuştur dedi. Kime böyle dediysem çok yiyorsun ondan. Abii çok beslenmek değil, düzensiz beslenmek. Çok da yemiyorum. Kahvaltı olarak Bi kahve Bi bisküvi, çikolata ne bileyim atıştırmalık şeyler yetiyordu. Akşam da eşim eve gelince yersem Bi tabak çorba başka da yok yani. Herkes o kadar kalp kırıcı ki. Kim olursa olsun. Valla eşimi ve çocuğumu alıp uzaklara gitmek istiyorum. Telefonu falan bırakmak, hayattan tümüyle soyutlanmak istiyorum. Bıktım ya valla