Sürekli konuştuğum bir arkadaşım vardı kendine güveniyordum tüm derdimi anlatıyordum oda bana gel boşan diyordu 5 yıllık arkadaşımdı ama baskaisnin evinde siginmami istedi 2 ay bende olmaz dedim olmaz deyince bana sert çıktı ben sana iylik yapıyorum yaranamiyom sana sahip cikicakdim felan başıma kakti neyse bunu geçtik geçenlerde buraya geldi dedi birisinde oturuyorum sende gel çok güvendiğim bir abla var kahve içeriz diye bende gittim ona biseyler anlatmış eşimle ilgili bizde orda konustuk ettik eve geldim çok pişman oldum tanımadığım insana dert anlattım diye çok içime oturdu dedim ailem sahip çıksa boşanmak istiyorum felan kadın bunu gitmiş anneme söylemiş , arkadaşıma çok kızdım dedim benim eşle alakalı neden anlattın ondan sır çıkmaz dedi sonra gitmiş anneme benim düşük yaptığımıda soylemis annemin haberi yoktu bundan yani arkadasima dedim sana guvenemiceksem kime guvenicem arkadaşımda hemen arkadaşlığımız bitsin ozaman dedi kadın sonra aradı beni birsuru laf saydi ben senin annene ne dedim ne laf taşıyorsunuz diye bu konuşmanın üstüne aradı arkadaşım gitmiş ona söylemiş bana söylemedim diyor okadar moralim bozuldu ki kimseyle arkadaşlık yapmamak daha iyiymiş bunu anladım