0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (1,458 puan) tarafından
Kizlar cok acil nakite ihtiyacım var. Şunu şunu yaptim ummadigim yerden beklemedigim bi para geldi dediginiz bisey varmı. Dua olur rituel olur ne olursa. Gerçekten cok acil ihtiyacim var. Borç olarak değil. Varsa yaptığınis biseu nolur yazin

8 Cevaplar

0 oy
(2,145 puan) tarafından
Dua değil de ritüel günah değil mi ya? Bu arada benim o şekilde olmadı hiç
-Reklam-
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Sebepsiz güldüm gökten altın yağsa benim başıma düşmez sessizce gidiyorum o yüzden 
(13,940 puan) tarafından
Dur elini uzat beraber gidelim:)
(4,397 puan) tarafından
Ahaha kaçalım hemen şirinemm ☺️❤️
(13,940 puan) tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Çok müşkül bir durumda olsam 11 adım duası yapardım nasıl olduğunu unuttum internette vardır aşk meşk için kullanma ama önemli zaat Allahin izniyle yanıt veriyor 
(1,037 puan) tarafından
Yapilir tabi canım Allahin en sevmediği helal bosanmakmis olmuyorsa da vardır bunda da bir hayır demek icap eder
(1,632 puan) tarafından
Helal bosanmak nasl oluyo
(1,037 puan) tarafından
Boşanmakta helal ama Allahin en sevmediği helalmis
(1,632 puan) tarafından
Smdi anladim allah kimseyi yolundan sasirtmasin insallah dualarimz kabul olur
(740 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar sizler denediniz mi faydasi oluyor mu
0 oy
(11 puan) tarafından
Vaktin farz namazını kıl ardından 2 rekat hacet namazı kıl. Ellerini aç ALLAHTAN iste. 

bir zikir daha var fakir kalmamak için okunacak. LA İLAHE İLLAHUL MELİKÜL HAGGUL MÜBİYN.

bu zikri günde 100 defa düzenli okuyan hayatında fakrilik görmezmiş.
0 oy
(301 puan) tarafından
Yasin Vakıa Fetih Surelerini okuyun ne zaman dara düşsem parasız kalsam okurum ve hep bir rızık kendiliginden gelir bu sürelerden sonra. Yeterki inanarak okuyun. 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Evin bereketi rızkın artması için sabah namazından sonra seher vakti uyanık kalın üstünüze güneş doğdurmayın. Akşam namazından sonra da Vakıa süresini okuyun. Sadaka verin zekat sorumluluğu varsa ihmal etmeyin. Çözüm budur.
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Ne yaparsan yap çalışıp para kazanmadiktan sonra durduk yere para gelmez keşke öyle olsa herkes yapardi ama inşallah bir an önce istediğin para eline geçer sıkıntılarından kurtulursun 
0 oy
tarafından
Cuma günü selâ ile ezan arasında cuma süresinin 9 10 11 inci ayetini oku birde vakıa okurum rızık için ritüel falan bilmem 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 760 göst.
12 Haziran 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 203 göst.
1 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlktn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 337 göst.

414,275 soru

12,467,599 cevap

46,962 kullanıcı