0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
Ev sahibi çıkın demiş kendileri gelecekmiş son yılımızdu bu yıl bir yıl için ev taşıyacagim birde yardıma gelecek kimsem yok eşim yarı evde yarı değil detaylı birşeyle ugrascak vakti olmaz düşük tehlikem de var hamileyim 3 yaşında oğlumda var çok üzüldüm canım sıkıldı yeni evi tuttmuz fiyat 10 Bin o ayrı zaten hastane masrafimiz çok oldu olacak gibide daha 

8 Cevaplar

0 oy
(4,328 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım derdi veren Allah dermanıda verir insallah bebeğin bol rızık ile gelir hanenize ❤️
(988 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla gelir inşallah Allah razı olsun  böyle zamanlarda gel diyeceğim kimsem olmadığını görüyorum üzülüyorum
(4,328 puan) tarafından
Valla bende tek başıma taşındım o zaman daha çocuk yoktu ama kimseden yardım almadım yine de sende her gün koliler şimdiden kullanamadıklarını canım ne yapacaksın kimseden umut yok bu devirde
(988 puan) tarafından
3 yıl önce 3 aylık bebekler taşıdım bı gece uyumadım mutfak için smdi eşyada çoğaldı hem çocuk var onu geçtim büyüdü ama oda eli kolu durmuyo riski gebeligm var iğne fitil devamlı kullanıyorum o zaman bile ablam a gel oğluma bak ben yaparım demiştim ben gelirsem gezmeye gelecem demişti hc unutmam kimseden birşey beklemiyorm ama hamıleym  zaten heran bebeğim i kaybedeblrm o riskim cokkk yüksek insan üzülüyor yanlız hissediyor işte yinede
(4,328 puan) tarafından
Ahh canım ya çok zor bir durum ablanda da hiç mi insaf yok o nasıl laf öyle biz ablamla aynı dönem taşındık ben kendi evimi bırakıp ona yardıma gittim benimkiler en azından biraz kuruldu ona yardım edeyim dedim gittim kardeşlik bunu gerektirir zor zamanda olmayan insan gezmeye de gelmesin valla
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsunn tasinmK cok zor
(988 puan) tarafından
Sağol insallah hamıle olmasam bu eve bile pis diyecekler ama riskli gebelik geçiriyorum yemeği bile zor yapıyorum oğlum var diye onuda:(
0 oy
tarafından
Ev sahibin biliyor mu riskli bir hamilelik geçirdiğini 

Bunu biliyorsa bile bile vicdansızca çıkaracak mı Allah merhamet versin ona 
(988 puan) tarafından
Eşim demiş ne istiyorsan verim demiş yok  biz gelecgiz yoksa oturun derdim demiş 3 yıldır oturuyorz zaten bu yıl artık gidelim diyoduk  taşınma çıktı oğlumda var 3 yaşında ben çok destek oldum ama bana olacak burda bıle kimsem yok
0 oy
tarafından
Ayy yalan dolan kendileri oturmazlar.bilerk yapıolar geçen ay abimede aynısını dedi abim bekar babam gitmiş konusmus kira az geliyorsa yükseltelim anlaşıp demiş adama oda tamam şu fiyat olsun otursun demiş .bide hacca felan gitti ne yalan konusuon adam olsa düzgünce evden çıkın de yani .azittilar iyice
(988 puan) tarafından
Canım ya eşim demiş kapıcı falan bizi biliyo eşim birgün aksatmaz ne aidatı ne kirayı bir sorunumuz olmadı bir saygısızlık yapmadık adama demiş eşim böyle böyle son yılımda zaten istegn fiyatı verim demiş yok ben gelecem gel beklerim oturmaya demiş adam ne kdr doğru bilmiyorum ama hepsi aynu şeyi diyor    kapıcı sağolsun siteden başka boş daire için ev sahibini ikna etmiş tanıdık kirada aitda sıkıntı çıkmaz demiş adam önce ne yasadysa vermem dyormustu eşimde taşırım ben belli şeyleri dyor
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Sözleşmeniz varsa çıkmak zorunda değilsiniz 12 yıl sizi çıkaramaz  muhtemelen kendi de gelmeyevektir rica etseniz ve haklarınızı kullanacağınızı söyleseniz bir yıl süre verir
(988 puan) tarafından
Yok gelecez beklerm gelin demisler eşim demiş kira için diyorsan verim ne istiyorsan dems yok bizim sozlemsme uzatma veriyoruz her yıl ona göre kalmaya devam ediyoruz öyle uzun sözleşme yapma şansımız Zaten Yoktu
(1,782 puan) tarafından
Tamam işte bir yıllık bile olsa çıkaramıyor
(988 puan) tarafından
Yok sözleşme Canm zam zamanı gelmişti zaten dolmuştu yılımız
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım ben yemedim almsen ye 10 bin nedir yaaa aç gözlüler Allah ev sahiplerine merhamet versin 
0 oy
(11 puan) tarafından
Bende az ayrılacak gibiyim malesef anne yok baba yok kimsem yok ne yapıcam kara kara onu düşünüyorum 
(988 puan) tarafından
Aynı benmde öyle hamilelik çocuk var bide Allah yardımcmz olsun
0 oy
(4,169 puan) tarafından
Hangi sehirdesin kuzum yok mudur sana yakin arkadaş buradan
(988 puan) tarafından
Kime diyeceksin cnm kendi yakınların  napiyon nasılsın demiyo

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 186 göst.
0 oy
3 cevap 424 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aslicikk (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 857 göst.
3 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu

404,474 soru

12,117,049 cevap

36,463 kullanıcı

...