0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
Kızlar bundan bir birkaç ay önce kızıma tortikolis yani eğri boyun hastalığı teşhisi konuldu günde iki defa yapması gereken mesajları var onları yap geçer dediler şu anda 10 aylık yapıyorum geçen de doktora gittim devam et dediler ama eskiden yaptığım da hiç ağlamazdı şimdi ise önce zeytinyağı ile masaj yapıyorum sonrasın doktorun söylediği mesajları yapıyorum Her ikisini de doktor söyledi zeytinyağı öncesinde kesinlikle masaj yap dediler kızım çığlık çığlığa ağlıyor yapmamı istemiyor ve eskiden O hareketleri 15 defa yaptığımda düzelir di şimdi 30'a çıkartmışım herhangi bir düzelme yok hala boyun eğri hem bu hastalıkla ilgili hem de Adana'da var mı fizik tedavi de iyi bir doktor açıkçası devlet git gel deyip duruyor bir de bir özele götürmek istiyorum ama rastgele değil iyi bir doktora bilen varsa lütfen bana söylesin bu hastalıkla ilgili iyi bir doktorla ilgili

4 Cevaplar

0 oy
(1,935 puan) tarafından
Kimse bilmiyor mu 
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bilgim yok canım Rabbım şifa versin 

Benim boynumda deve horgucu gibi hiç sevmiyorum 
(1,935 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim Herhangi bir sıkıntı mı var yoksa kilo kaynaklı
(4,589 puan) tarafından
Kamburumda var canım kilomda var
(1,935 puan) tarafından
Anladım canım Rabbim şafi isminin hürmetine şifa nasip eylesin sanada kızıma da tüm hastalara da
0 oy
(927 puan) tarafından
Benim oğlum da tortikolis iki haftalıkken öğrendik şimdi 6 aylık hala egzersiz yapiyoruz 
(1,935 puan) tarafından
Anladım Canım kaç mm fark var peki
(927 puan) tarafından
15 mm ile başladı  şimdi 6 aylık ve iki haftalıkken öğrendik sizin kaç mm fark var  şimdi
(1,935 puan) tarafından
Bizimki çok şükür o kadar yüksek değildi ama şimdi ne kadar bilmiyorum bir mm
(927 puan) tarafından
Bir mm fark mi kalmış
(1,935 puan) tarafından
Aynen o yüzden teşhis zor konuldu ilk öyle dedi ama sonrasında yükselmiştir dedi ama söylemediler bu yüzden zeytinyağı yoktu onu da eklediler
(927 puan) tarafından
Zeytinyağı neden başta yoktu peki yani amlamadim
(1,935 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ki fizyoterapist bana bir kitapçık verdi ve oradaki hareketleri birde kendi gösterdi ve özel yastığı alın dedi gönderdi kontrole gittiğimde fizik tedavi doktoru bunlara ek zeytinyağı ile masaj da yap dedi biraz ilerlemiş dedi ultrason cektirmedi sadece normal el ile muayene de
(927 puan) tarafından
Şişlik mi var el ile muayene ile nasıl anlıyor
(1,935 puan) tarafından
Aynen şişlik var
(927 puan) tarafından
Şişlik ile mi farkettin ben de öyle fark ettim
(1,935 puan) tarafından
Benimki boynu önce şişlik farkettim sonrasında hafif bir eğri duruş vardı
(927 puan) tarafından
Kaç aylıktı fark ettiginde
(1,935 puan) tarafından
Bir buçuk 2 aylık hatta çevreme söylediğimde abartıyorsun dediler yok birşey dediler ama bende eşimde kulak tikadik ve götürdük
(927 puan) tarafından
İyi yapmışsınız sana bişey söyleyeyim belki saçma gelir ama zararı olmaz benim teyzemin oğlunun  küçükken boynu bizimkiler gibi şişmiş tabi ozaman doktor ultrason vs böyle imkan yok bir nene ona oklavayi isit çocuğun boynunda gezdir demiş bikac kez yapmış düzelmiş çocuğun canını yakmayacak şekilde yapabilirsin zararı olmaz şifa niyetiyle yap derim sen bilirsin
(1,935 puan) tarafından
Sen denedin mi peki faydasını gördün mü
(927 puan) tarafından
Yeni duydum deneyeceğim
0 oy
(927 puan) tarafından
Egzersiz yapmak bana da eşime de dünyanın en büyük işkencesi gibi geliyor çok ağlıyor kendini parçalıyor gözlerimize bakıyor kahroluyorum bu yüzden erteliyorum egzersizini dünyanın bütün işini yapıyorum bana mısın demiyorum ama 10 15 dklik egzersizi dunyanin en büyük yükü omuzumda duruyor bazen kıyamıyorum yapmıyorum o gün vicdan azabı çekiyorum kendimden nefret ediyorum dua ile ediyorum Allah'ım güç ver yapayım egzersizini diye ve biliyorsun o egzersizi yaparken kolundan biri tutması gerekiyor ben yapayalnızim eşim daglarda komando olduğu için çocuğun üstüne çıkıp ayaklarmla kollarını sıkıca tutmaya çalışıyorun öyle yapmaya çalışıyorum çocuk çok korkuyor kolu uyuştu kaç defa inan kanayan yarama parmak bastın Allah'ım şifa versin bu derdi kaldırsın üzerimizden bebeklerimizden
(1,935 puan) tarafından
Benimki başta hiç ağlamıyordu şimdi başladı ağlamaya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 41 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (2,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 401 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu

412,033 soru

12,403,588 cevap

44,532 kullanıcı

Kategoriler

...