Nasılsıniz hanımlar
Nasıl geçiyor gününüz
Benim boya ile resim çekiyorum eşim diyor he at at sen yapıyorsun gibi sansınlar yaptığım tek şey fırçayı tutmak oldu kendisi boyuyor
Ben ise çay derdinde olan bir kul
Ohhh keyfe bak boya isi en keyiflisidir ev işlerinin benimde manyakligim tuttu internetten alışveriş yapıyorum habire kudurmuş gibi herseye saldiriyorum ayy bitene daha bisey gördüm hemen onuda almam lazım yoksa çatlarım
Kolaay gelsin bacıımmm
Uykusuz gecenin ardından bir kahve içip kendime gelmem lazım kolay gelsin bu arada
Kolay gelsin benım prenses tv izliyor bende köye gitçez bugün yarın piknik yapcaz onun için hazırlık yapyorum.
Zehirlenme garantili 89 tl ye kremalı tavuk yiyorum ya hak bu beni son gorusunuz olabilir
bu
ev sahibinin inşaat sesleri eşliginde aman cocugum uyanmaz inşallah diyerekten kahvesini icmeye calişan ben kolay gelsin bacisi
Size de kolay gelsin benim evin de boyaya ihtiyacı var valla ya bakalım bizde düşünüyoruz bu aralar kendiniz boyayınca zor oluyor mu peki
Aman herifimi bekliyorum alışverişe gideceğiz daha nerde kaldı acep en sinir oldugim şey beklemek sjjsjs
afiyet olsun kolay gelsin benim anlığım da böyle bugün
1,492,980 soru
24,394,309 cevap
349,581 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın