0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (5,148 puan) tarafından
Esimle ufak bi munakasamız oldu ben tum balkon kapilarini kilitledim koltuk önlerinde olan camlar tepeden acik vantilatoru oglum oynuyor diye kaldirdim cunku koltuk olmassydi az kalsib ustune deviriyordu cok hareketli oglum  bende ister istemez korkuyorum başına bir is getircek  diye boyle yaptigim icin evimiz sicak ben mi abartiyorum sizce guvenlik onlemlerini bu arada klima alalim dedim kiraci oldugum eve klima almam dedi 

7 Cevaplar

0 oy
(696 puan) tarafından
Amannn bu defada cehennem gibi sıcaktır orası yanı klima olsa iyi olur sıcakta cocuk uyumaz ki 
(5,148 puan) tarafından
Benim arka sokagim dağ canım normalde serin oluyordu evimiz ama su bir kac haftadir asiri sicak
(696 puan) tarafından
Bilmiyorum bulunduğun yeri ama pazartesi serınlıclçkmıs bıraz
(5,148 puan) tarafından
Insallah canım az serinlesin bu ara dayanilcak gibi degil
-Reklam-
0 oy
(239 puan) tarafından
Valla çocuklar konusunda ne kadar önlem de alsak az ben bu konuda haksizsin diyemiycem evim üçüncü kat balkonları bırak bütün pencerelerimi file yaptırdım ki ev benim değil kiraciyim kendi cebimden karşıladım masrafını o yüzden haksizsin diyemem eşin şikayet ediyo ama Allah muhafaza çocuğun başına bişey gelse o zaman anlar 
(5,148 puan) tarafından
Iste bende ondan cekiniyorum gozumuzun onunde birsey olmaz diyor ama belli olmaz cocuk kısmına gecen hafta 3.5 yasindaki cocuk babasinin bir anlik dikkatsizliginden camdan dustu vefat etti
(239 puan) tarafından
Maalesef canım çok yaşaniyo bu tür olaylar hiç bişey onların canından kıymetli değil Rabbim hepsini korusun
(5,148 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(7,983 puan) tarafından
Ben de öyleydim hala öyleyim oğlum 4.5 yaşında ve 3 sene yazın dahi cam açmadım vantilatör açtım o da oğlum uyurken sıcaktan pişsem de oğlumdan onemli değil 
(5,148 puan) tarafından
Bende yaniyorum ama hic sikayet etmedim erkekler biraz bencil oluyor galiba
(7,983 puan) tarafından
Her şey saniyelik sonradan ah vah etmektense baştan önlem iyidir
(5,148 puan) tarafından
Kesinlikle gecen hafta 3.5 yasindaki cocuk babasinin bir anlik dikkatsizliginden camdan düstü vefat etti hersey saniyelik
0 oy
(28 puan) tarafından
Yani canım bu sıcaklarda da tüm kapıları kapatmak biraz zorlar sizi en azından bir tane açık bırakabilirsin ve siz yanındayken vantilatörü kullanabilirsin benim oğlumda çok hareketli bir dakka oturmaz yerinde ama mecburen açıyoruz cam kapı ve sürekli peşindeyim yapacak bir şey yok 
(5,148 puan) tarafından
Canim normalde evim serindir camlar yetiyordu bir arka sokagim dağ cünku ama su bir kac haftadir asiri sicak
(28 puan) tarafından
Benim evde aynen öyle serin oluyor ama evet şu 1 haftadır çok sıcak biz duramıyoruz çocuklar ne yapsın birde o kadar hareket halindeler
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Ne alaka sanki balkonu mutfaga katacak cikarken sök git :)))
(5,148 puan) tarafından
Bende bazen esimi anlayamiyorum iste
(4,223 puan) tarafından
Dusuncesinde mantik yok cunku tasinsaniz buzdolabini orda mi birakacaksiniz klima da ayni cikarip gidersin yani :) bana sacma geldi ya.
(5,148 puan) tarafından
Bence masraf olmasin diye bahane etti :)
(4,223 puan) tarafından
Demiyim dedim de bence de :))) hadi sen neyse çocuğuna alsaymis bari. Ben çatı katindayim üç senedir soyluyorum klima diye aldim alacam derken almadi bu yaz hamileyim gitti aldi . Diyorum bana değil kızına aldin :))) ama duramiyorum gercekten icim yaniyo degisik biseymis :)
0 oy
(669 puan) tarafından
Seninle ayni kaderi paylaşıyoruz 19 aylık kızım aşırı haraketli heryeri artık bantladım öyle düşün çocuk kilidini söküyor sürekli camlar üstten açık vantilatör çalıştıramiyorum parmağını sokar diye aklım gidiyor öyle sıcakta oturuyorum evde Allah'tan deniz kenarindayim denize falan goturuyorum çocuğu parka marka öyle idare ediyoruz . 
(5,148 puan) tarafından
Deniz konusunda şanslısınız canım en azından
0 oy
(10,899 puan) tarafından
Sen benim eşimi görsen naparsin acaba evde sadece salonun bi kanadı üstten aciliyo onu bile açtığına kiziyo cam pencere kapı kapatıp yatıyoruz 
(5,148 puan) tarafından
Bunu esime anlatmam lazım benden daha beterleri var :) diye saka bir yana esin de birsey olcak korkusu yasiyordur canım
(10,899 puan) tarafından
Evet canım kötü niyetli değil asla dışarıya guvenmiyo hirlisi hırsızı var diyo bi de kendisi de alışık değil kaynanamlarda oyleler cam açınca hasta olcaklarmis kayinbabam kaynanam eşim hepsi aynı bi kaynım normal vantilatörden falan odleri kopuyo çarpacak diye

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 8,087 göst.
27 Kasım 2018 Diğer kategorisinde ikranur'un annesi:) (225 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 317 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 299 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,538 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 625 göst.
5 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu

406,370 soru

12,185,240 cevap

36,689 kullanıcı