0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 6 aylık kızım var günde bir kaç kez duş aldırıyorum ama en ufak sıcakta hemen kol dirsek içi bacaklarında yani dirsek arkası resmen pişiyor çocuk doktoru çocuk alerjiye sevk yazdı ama randevu Yok bende cildiyeye götürdüm bana bu kremleri verdi bebek egzaması dedi sikmaik tekrarlar dedi durumu anlattım bana gitmene gerek yok dedi ama ilaçlar kortizonlu ben dışarıya çıkınca güneş kremi kullanıyorum Yani etkilenmiyor bu şekilde biraz kafam karıştı bu ilaçları kullanmaya başlamalimiyim yoksa alerji doktorada gideyim mi

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Tam aynı yerlerde kızımın da olmuştuö ben Bepanthol dermo ile geçirdim canım. Çook yağlı koyu bir krem. Günde 4-5 defa sürüyordum. Kısa sürede geçti. Bir de o kadar çok duş aldırma. Su da kurutuyor. 
tarafından
Cnm suya sokmazsam çocuğun vücudu sanki birden isilik basıyor girsen bütün vücudu bir anda böyle sivilce oluyor asla düzelmiyor rahatlatıyor sudan sonra
tarafından
Bu ilaçları kullanmalımiyım
(5,471 puan) tarafından
Hipokort kortizon. Uzun süre kullanamazsın zaten :(
-Reklam-
0 oy
(5,321 puan) tarafından
Kortizonlu kremleri kesinlikle kullanmamanizi oneririm.

Egzaması cok hafif. Hatta egzama bile denmez egzama daha farkli oluyo. Acaba uyurken falan cok mu giydiriyosunuz ya da ortuyosunuz. 

Onun haricinde benim bebegimde coklu besin alerjisi vardi. Besin kaynakli olurdu egzamasi. Besini kesince gecerdi. Krem vs gecici cozum acikcasi. 

Ek gidaya yeni mi gectiniz belki verdiginiz bisey alerji yapmistir.
tarafından
Hayır cnm doğduğundan beri bu şekilde inan ben uzun zamandir kıyafet giydirmiyorm soğuklar varken bile ince şeyler giydirdim biliyorum sıcak olduğunda oluyor akşam posttan sonra bir kez sürdüm ama daha sürmem ya
(5,321 puan) tarafından
Acaba alerjisimi var canim biseylere. Benim bebegimin emzirme doneminde belli oldu alerjisi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Buse255 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mel_ek (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 933 göst.

405,703 soru

12,157,230 cevap

36,595 kullanıcı

...