0 oy
232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar 12 sinde düğün var arkadaşımızın eşimde bana düğünden sonra gidersin annemlere dedi 

Bende hep annemle konuşurken 14 15 gibi gelirim dedim  bebeğimin de bu ay için çocuk cerrahisinde takibi var eşime ne zaman gideriz dedim çünkü yaşadığımız yere 2 saat uzakta az bir süre kalınca da istersen ben annemlere gittiğimde orda götürürüm dedim o da bana düğünden sonra götürürüz dedi ama ben düğünden sonra annemlere gidecektim ona bu durumu söyledim 

Bana dönüp birden zaten şuan çalışamıyorum insan düşünür senin düşünme yetin var mı beynin var mı sen evlendin çocuğun var  düşünemeyen çocuk gibi davranma beynini kullan varsa tabi gibi laflar etti birde üstüne ruh hastasısın sen dedi geçti 

Sabah işe giderken de bişey olmamış gibi öptü gitti bende fark ettim ama bişey demedim gözümü bile açmadım 

Onun mümkün olduğu kadar bişey istemiyorum bebeğimin eksikleri var bez mama gibi babamdan 500 600 tl alsam sizce normal olur mu 

2 Cevaplar

0 oy
(5,219 puan) tarafından
O ne diye duruyor ozman babandan alacaksan ben o lafları yediririm kimse bana kullanmaz az Trip atıp burnundan getirin şunların ya
(2,204 puan) tarafından
Dün gece 3 te oldu zaten canım ama eve geldiğinde eskisi gibi davranmayacağım
(5,219 puan) tarafından
Mesafe koy hiç bisey yokmuş gibi davranmasın hicbiseyin üstünü ortmeyin kavgaysa kavga söyledikleri psikolojik şiddet ruh hastası kendisi dediklerini unutup sabah öpüyor bide tepki koy anlasin bidaha soyleyemesin
(2,204 puan) tarafından
Hep unutuyor böyle olunca da eee benim kardeşim kollarımda can verdi oluyor
(2,204 puan) tarafından
En garip olanı da ben hep bu evden kaçarak gidiyormuşum kaçmak istiyormuşum 1 kez gittim bu da 2. Olacak
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Claısmıyor olmadı aılene gitmene neden engel anlamadım neden boyle dusunuyor ayrıca sen neden susup cevabını vermiyorsun 
(2,204 puan) tarafından
Canım bu konu ile ilgili 2  post araya dedim dedi çok girince inanılmaz karışık oluyor ondan onunkileri ekledim tabi ki susmadım sadece brn ona cevap verince söyleyecek şey bulamadı sustu ailem buradan uzakta ondan canım otobüs biletleri pahalı  iki koltuk falan filan ona kalsa  ki annem de ben alırım diyor erkeklik gururu varmış olmazmış
(1,570 puan) tarafından
Bedavaya gurur yok aileni gormek en dogal hakkın emmeye gelmıyor gömmeye gelmıyor yanı oda
(2,204 puan) tarafından
Aynen öyle kendi ailesi alt katında tabi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 453 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (479 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 698 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dertli An_ne (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,363 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yagmuurr55 (98 puan) tarafından soruldu