0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya bileğinde kıkırdak çürümesi var baya ilerlemiş bel fıtığı da var henüz 23 yaşındayım ama çok ağrılarım var yani ev işi yaparken çok zorlanıyorum 8 aylık bebeğim de var. Eşim robot süpürge alalım dedi ama bazıları onu alacağına Dyson al diyor ben bana yardımcı olmasi amacıyla robot istiyorum. Sizce hangisi olsun :)

6 Cevaplar

0 oy
(19,454 puan) tarafından
Dyson d da sen supurceksin. Dyson in robotunu alacaksan o ayrı☺️ Ama robot süpürge al tani
-Reklam-
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Kesinlikle Dyson ama robotunda yeri ayrı ikiside var bende detaylı temizlik için dyson ama ben iş yaparken o da süpürsüm dersen robot giremediğim yerlere giriyor öyle düşün 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Şu tatil mi iPhone mu diyen siz misiniz noldu o iş aldin mi 80 binlik telefonu :)
tarafından
O telefon diye kesinleşti tatil iptal :)
(5,233 puan) tarafından
Valla ozman dyson al cnm bu kadar zenginsen en iyisi dyson çünkü
tarafından
Ama ben yapamadığım için istiyorum robotu onu alırsam gene ben yapmış olurum
(5,233 puan) tarafından
Anladim ağrıların varsa robot al ozman ama silme özellikli olandan al hep süpürüp hem silsin robotların köşelere girmiyor ama
0 oy
(14,603 puan) tarafından
Baza altı koltuk atları vs robot süpürge süpürüyor dyson alırsan sen süpüreceksin 

Robot rahatlık bence 
0 oy
(174 puan) tarafından
Hasta olmasan kesinlikle Dyson derdim bende ikisi de var robot süpürge sadece misafir gelmeden önce yerdeki tozu çeksin diye çalıştırıyorum valla ama Dyson mükemmel oluyor eğer Dyson alırsan da v12 V10 falan tercih et onlar hafif modeller v15 var bende çok agir
0 oy
tarafından
Dysonuda sen supureceksin ne farkı kaldı ki robot rahatlık 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 734 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Minikii (691 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 169 göst.
5 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birhilall (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 865 göst.
6 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde AcemiAnne05 (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,432 göst.

408,227 soru

12,262,154 cevap

37,363 kullanıcı

...