0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Biz eşimle kavga ettik annemde dahil oldu buna eşim benden özür diledi pişman oldu barıştık ama annemle küsler şuan annemden özür dilemekde istemiyor oğlumun doğum günü var geçensene hep birlikte kutlamistik ne güzel şimdi 2 yaşına giricek geçen kaynanma gittim görümcem dedi doğum günüsu yaklaştı dedi kaynanamda kutlucakmisin dedi bende bilmiyorum henüz dedim görümcem ben balon falan ayarlarım bakarim dedi yani dahil ettiler kendilerinide esiminde halası pastası benden demiş ama ben onları çağırsam annem gelemicek ve anneme ayıp olacak eşime dedim annemde çağıricam hayır dedi ozaman senin ailende gelemicek dedim gelmesinler dedi ne yapsam bilmiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(692 puan) tarafından
Benim ailem gelmiyorsa madem kendi ailesinde dahil etmem doğum gününüde yapmam o halde annen gilin zoruna gider yani 
tarafından
Yani kendi aramızda yapmak en mantıklısı ozaman demi başka yol yok çünkü
(692 puan) tarafından
Yani bencede canım annen gil sonucta atılmaz ki annende kötü amaclı dahil olmamıstır olayınıza eşiniz küçük sonucta o bir anne kendi annesi olsa sizin özür dilemenizi veya gönül almanızı isterdi elbet. Ama kendiniz yapın daha iyi kimseyi dahil etmeyin
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hayırdır ya senin eşin nasıl anneni çağırmak istediğinde olmaz hayır der. Vallah öyle koca bende olsam kıyamet kopardı 
tarafından
Öyle olmuyor işte canım yasamayan bilemez, ben annem için kötü olsam annemin evine gitsem 2 gün sigamam üvey baba var gözüne batarim zaten annemle anlaşan biri değilim yani yinede annem o benim tabide okadar kavga etsem boş yani
0 oy
(14,775 puan) tarafından
Annen nasıl dahil oldu olaya 
tarafından
Biz kavga ederken oda bir iki laf söyledi eşime laf dalaşı oldu aralarında ikiside birbirinin üstüne çok gittiler felan sonra benden geldi özür diledi biz barıştık ama uzun zamandır annemile küs
(14,775 puan) tarafından
Ay en kötü durum
Anneni çağırmazsan gönül koyar
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Annemi kiracagima kutlamam bile daha iyi 
tarafından
Annemin yeri ayrı çocuğumun yeri ayrı ne alaka ben oğlum mutlu olsun diye fotoğraf anısı kalsın diye zaten olmazsa aramızda yaparız ne yapayım artık
(4,658 puan) tarafından
Aranızda yapın çekin büyük yapmayın dedim çocuğunu uz demedim ki acayipsiniz ya
tarafından
Acayip olan sensin regl günün herhalde bugün açık yazmamissin kutlamam daha iyi demişsin aramızda kutlarız sonuçta oda bir kutlamak değilmi
(4,658 puan) tarafından
Offf gelde anlat şimdi büyük yapmam dedim aranızda yapmayı sende düşünmüşsün dur tabi ki de onu da yazmam gerekiyordu
0 oy
(891 puan) tarafından
Annenlerde ayrı Bi pasta kesebilirsiniz iki kere gibi olur ama iki tarafında gönlü olur
tarafından
Olabilir aslında ya bilmiyorum of of
0 oy
tarafından
Kimse gelmesin aranızda kutlayın en iyisi.iki yaşında bende çağırmaya cam kimseyi aramızda kutlucaz .amann baş ağrısı ne gerek var bizimkilerde anlaşamıyor zaten kızımı alırız gezdiririz lunaparka götürürüz daha iyi.
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Keske annen in onunde hic tartismasaydin ben asla ne ailemle ne esimle tartisirim sonradan olaylar buyuyo kotu oluyo ama olan olmus bi kere yerinde olsam kimseyi cagirmsm esinle basbasa kutlayin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Erkekannesi12 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 996 göst.
4 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 489 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Rarara (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.