0 oy
555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Arkadaşlar aranızda boşanan var mı. Boşanmanız gerektiğini hangi noktada anladınız ve sonrasında pişman oldunuz mu ? Özellikle çocuğunuz adına ?

12 Cevaplar

+1 oy
(4,386 puan) tarafından
Allah herkesin yuvasına güzellik versin
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ben çocuğum yok hic pişman olmadım dayak küfür aldatma herşey vardı ailesiyle birlikte resmen amele gibi kullanıyorlardı beni evime bile koymuyorlardı sürekli pis anasının evinde kalıyordum koydum totolarına tekmeyi zerre pişman değilim ama çocuk yok iste çocuk olunca iş çok zor
(4,292 puan) tarafından
Olmadı ne yazık ki keşke olsaydı
tarafından
Kız 4 ayda bu kadar şey yaşanıyorsa gerçekten psikopatlarmis.
Tam canım cicim aylarında olacak işmi
(4,292 puan) tarafından
Aynen vallaha çok rezil insanlardi
(179 puan) tarafından
Neden ki sonrasında ne oldu
(4,292 puan) tarafından
Sonra tekrar nişanlandm yine çok büyük bi darbe yedim düğün üzeri terkedildim
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Annem ve babam boşandı. Annemin ilk fark edişi söylemesine göre benim anne neden bunu çekiyorsun demem olmuş. Şiddet aldatma küfür herşey vardı. Sonrasında hiç pişman olduğunu zannetmiyorum çünkü pek çok kez keşke daha önce cesaret etseydim dedi. 
(14,163 puan) tarafından
Hala vucudunda izlerini taşıyor bence kurtulmak için geç bile kalmıştı. Annem boşandı ama hepimiz kurtulduk. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sizinde.
(13,063 puan) tarafından
Kilit ifade hepimiz kurtulduk. Burada bazen çocuğum için boşanmadım diyenler çocuklarına ne büyük kötülük yaptığını bilmiyor.
(14,163 puan) tarafından
Hepsine yazdığım belirli cümlem var. Asıl çocuğunuz için boşanın......
(179 puan) tarafından
Nagihan hanım ben tam anlamadım ne demek istediğinizi
(13,063 puan) tarafından
Burda çoğu kadın babasına düşkün babası olmadan duramıyor diye boşanmıyor eşinden ya da bunu bahane ediyor. Ama çocuk en aile bağına muhtaç olduğu dönemde annesinin şiddete hakarete aldatılmaya maruz kaldığını görüyor. Ayrı anne baba olsa bu yarayı almayacak. Anne mutsuz ise çocuk mutlu olamaz bunu unutmayın.
0 oy
tarafından
Evet cocuk yoktu keşke daha erken yapaymışım. 2. Evliligim çok şükür mutluyum.
(179 puan) tarafından
Allah'ım mutluluğunuzu artırsın
tarafından
Amin inşallah. aldığım ders şudur kimse düzelir yada ben düzeltirim diye beklemeyecem. insanlar düzelmiyor.
(179 puan) tarafından
Buna yüzde yüz katılıyorum....
0 oy
(4,355 puan) tarafından
dayak kufur hakaret aileye ilgisizlik sevgisizlik saygisizlik bilmem ne varsa kendin o caniyi cektigin gibi cocularina da cektiriyosun ayrildiginda da kendinle beraber onlari da kurtariyosun ben boyle dusunuyorum. 
(179 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Yok olmadim valla onla hiç olmazdi zerre düzelme yok kendi hep mükemmeldir ilk basta mahkemeye gitmedik bosanmadik ama hep aynı olunca dedim böylesi daha iyi olacak onun yüzünden delirmektense ailemin evinde yalnızlıktan delirmek daha mantıklı geldi 
(179 puan) tarafından
Aileniz destek oldu mu manevi olarak
(2,153 puan) tarafından
Yani sen bilirsin degip duruyorlardı onlarda anladi olmayacağını öyle pek konusu olmuyor bile
(179 puan) tarafından
Ailenin de desteği olmaması üzücü. :(
(2,153 puan) tarafından
Tabiki üzücü ama niye boşandın ettin vs diyen yok sağolsunlar buna şükür onlar olmasa zaten cesaret edemezdim bosanmaya şimdi bi iki bin nafaka veriyor onlada cocuma birikim yapıyorum şükür yani
(179 puan) tarafından
kötü bir evlilikten kurtulmanıza sevindim
0 oy
(1,343 puan) tarafından
En büyük kızım 6 yaşındaydı boaşndıgım da şuan 18 yaşında

Hiç pişman değilim boaşndıgım için 

Ve asla çocuk için evlilik yürütülmez 

Evliliğimin içine başka kadınlar girdi ilgisizlik ve tlfonuna şifre koymalar eve bişey almamaları para vermemesi bunlar benim boşanmam için en büyük sebeblerdi 
(326 puan) tarafından
Şu mesaj beni anlatmış resmen eve eşya almaz ilgi yok sevgi yok saygı yok ama ikiz bebeklerim var 8 aylık ikiside mecburi bu adama katlaniyorum benim bebeklerim çok zor bebekler yemeleri uyumaları hasta olduklarında her şeyleri zor biliyorum ki gitsem çocuklarım rezil olacak ailesi beş para etmiyor zaten konuşmuyoruz da ailesi ile çocuklar için bu evlilik yürüyor oysa çocuklarım olmasaydı bir saniye yanında durmaz basardim boşanma davasını ama ben mahkumum iki evladım var
(179 puan) tarafından
Gerçekten çok üzücü . Neden böyle şeyler yapacak insanlar evleniyor anlamıyorum. Madem özgür bir hayat istiyorsun neden insanların hayatını yakıyorsun.! Sinirlenmemek elde değil . Ve evet size katılıyorum çocuk için evlilik yürütülmemeli
0 oy
(448 puan) tarafından
Beni aldattığını kızlarımdan öğrendiğim an karar verdim hiç pişman olmadım hele çocuklarım için iyiki boşamışım
tarafından
Nasıl öğrendin merak ettim
(448 puan) tarafından
Babalarının telefonunda görmüşler bana söylediler bende biraz araştırınca emin oldum
tarafından
Anladım Allah yardımcın olsun bende cok aldatıldım
(448 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(179 puan) tarafından
Bu aldatan erkekler neden evlenir ki ! Hepsinden nefret ediyorum.
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ablam boşandıginda kızı 8 oğlu 5 yaşındaydı cocuklari aldi yanına ayrı eve cikti sonra aileden yardım eden olmayınca çocukları geri babaya verdi boşandıktan 2 sene sonrada babaları vefat etti ablam aldi çocuklari tekrar şimdi büyüdüler kız 20 oğlan 17 yaşında ikiside bosandigi icin annelerini suçluyorlar ablam bugünkü aklım olsa asla bosanmazdim tedaviye yonlendirirdim başka türlü hareket ederdim diyor yuva yıkmak kurmaktan çok daha zor der her zaman 
(2,153 puan) tarafından
Yani ablan büyüttü gene inşallah cocuklarida artik anlayışlı davranirlar anlarlar ablani
Babaları öldüğü için belki kizgindirlar ablana inşallah geçer kızgınlıklari.
(1,037 puan) tarafından
İşte şuan ablama düşman gibiler hiç sevmiyorlar sadece kullanıyorlar oğlan önceleri biraz iyiydi simdi kıza uymaya başladı inşallah düzelirler
(2,153 puan) tarafından
Yada karşı tarftan mi doldurdular
(1,037 puan) tarafından
Sanmam babaları sagken belkide şimdi yapmıyorlardir çocuklar boşanma evrelerini falan hatırlıyorlar o yüzden
(2,153 puan) tarafından
Anladım
Bende boşandım yeni maddi manevi herşey bende umarim benimki bana böyle yapmaz bugün dışarda bile elimi itiyordu
Bütün herşeyi anneyle yapınca oda bikiyor sanırım tabi babayla sadece bir saat oynamak var
İnş hayırlı olur.
0 oy
tarafından
Tabiki ben varım ben dogum yaptıgımda bana bakmayıp annesinin yanında beni sezeryanlı halimle kafamı şişirdiği ve ben aç kaldıgım an anladım ki ondan eş değil adam bile olmaz oglum için bazen üzülüyorum ama öyle babası olacagına hiç olmasın daha iyi en azından kavga olmayan Bi evde büyüyor pişman oldum mu asla olmadım pişman oldugum tek nokta onlara karsı hep basit kaldiğim 18 yasındaydım cahildim şimdi olsa hepsini dizerim sıraya 21 yasındayım şimdi de 3 aylıktı oglum boşandıgımda şimdi 28 aylık 1 defa görmeye gelmedi 
(2,153 puan) tarafından
Ay ne kadar kötü ya evet çocukların suçu ne bunları yaşayacak Allah bildiği gibi yapsin
Bizimkide annemde günlerce kalayım aramaz çocuğunu girmeye gelmezdi bosaninca değerli oldu her gün arayıp görmek istiyor
tarafından
O cesaret ister gelip cocugu görmeye
0 oy
(257 puan) tarafından
Hamileyim ve boşanma sürecindeyim. Tek dileğim bir önce bitmesi. Koca olamamıştı baba olamayacağını anladığım o kavgada sinirle ya da isteyerek ettiği seni de çocuğu da istemiyorum lafının üstüne davayı açtım. Bana yaptıklarını hep adam olur evliliğe alışır seviyorum ben bu adamı diye görmezden geldim ama o an o merhametsizliğinin bir ömür çocuğumla aynı yerde olmasnı istemediğimi anladım. Sevgim sanki onun o cümlesi ile bitti bir anda. Artık evladımın babası abim ve babam. Onların yapacağı babalıktan daha eminim. 
(2,153 puan) tarafından
Ne kadar acı evet merhamet vicdan olmayan insandan korkmak lazım
(257 puan) tarafından
Kesinlikle. Rabbim gönlünde merhamet vicdan olana denk getirsin
(179 puan) tarafından
Çok üzüldüm :( hamileyken de yapılmamalı bu ya gerçekten . Zaten çok zor bir dönem . Şuan ki yaşadıklarınızı hayal bile edemiyorum. İyi ki o lafın üstüne çocuğu aldırma kararı almadınız çevremde bunu yapan çok insan duydum . Merhametsiz davranmadiginiz için çok iyi bir anne olacaksınız . Ona sahip çıktınız . Ben kendi adıma size minnettar oldum şahsen .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 333 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 716 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevcan05 (75 puan) tarafından soruldu

408,571 soru

12,276,573 cevap

37,775 kullanıcı

Kategoriler

...