Canım ben aldıklarımı ve aklımdakileri söyliyeyim bez stoğu çok yapmak istemiyorum çünkü elimde kalmasından korkuyorum bir kaç paket alırım gene de şuan molfix yeni çıkmış uygun fiyatlı trendyolda 1 paket sipariş verdim bakalım nasıl gelcek çamaşırları için deterjan yumuşatıcı almadım alerji yapabilir diye onun yerine sabun tozu aldım annem siz küçükken de sabunlar rendeler öyle yıkadım kıyafetlerinizi dedi
Lansinoh biberon almayı düşünüyorum diğer yüksek fiyatlı biberonları muadili gibi anne memesine yakın diye araştırdım emzik mamajoo düşünüyorum arkadaşım onu kullanıyor ıslak mendil aldım fakat pamukda almayı düşünüyorum ıslak mendili ıslatıp kullanırım bebek mendili bile olsa pamuk işime yarar her türlü diye düşünüyorum kıyafet aldım ama inan gerçekten çevreden çok geliyor kıyafet süt sağma şuan düşünmüyorum duruma göre beşik park beşik düşünüyorum istediğin yere götürebilirsin katarsın sonradan oyun alanı gibi kullanırsın şampuan pişik kremi sebamed düşünüyorum dalin de aklımda ama dalin nedense çok sevmiyorum aklıma gelen bunlar
Alt açma bezi felan almadım ya masraf boşa gibi geliyor onun yerine ince bir battaniye bile iş görür aslında düşündüklerimin hepsi trendyol hesabımda favorilerde ama ne zaman alacağımı bilmiyorum
Kış da yaklaşıyor bizim memleket biraz erken soğuyor bu ay ayarlayabilirsem rahat olurum