0 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde (1,435 puan) tarafından
Kızlar şu dönem o kadar sıkıntılı günlerden geçiyorum ki tayin çıktı eşim farklı ilde bende kaynanam gilden annem gile geldim ama geldiğim günden belli kaynanam oğlunu dürtüp bana salıyor yoruldum yani onunla tartışmaktan kavga etmekten boşanmayı bile düşünüyorum artık kafasına kazımış beni anlamıyor konuda şu tayin çıktı kaynanam da dediki bize 1 saatlik yerde ev var sen oraya taşın neyse iyi tamam dedik bende gittim kaynanam gile kız kardeşimle eşim gideceğinden bir süre yanımda kalmasını söyledim herşey kötüde olsa güzeldi taaki annem gile gelene kadar eşimi arıyor dolduruyor kaç gündürlü konuşamıyorduk beni ne arıyordu kızınca müsait değilim tutanak tutulur falan diyordu bugün konuştuk bi bana dedıkı annemin evinde oturursak anneme her ay para veririz bende saçmalama o bizim ev dedim ne alaka yani neyse geçti bu konu sonra da sen orda tek kalıcaksın eğer birşry olursa falan annem gelir yanına dedi bende olduki gece birşey oldu arabaları yok nasıl kalıcaklar benim yanımda biri olmalı çocuğum küçük dedim kız kardeşim kalsın kardeşimde depremzede ve mezuna kaldı köydeler abla seninle kalayım yanında ders çalışırım dedi bende yanımda olucaksın hep dedim o da bu konuyu annemle konuş kimse olmasın annem onaylarsa kız kardeşin kalsın tabi diyor bende sen neden ağzına bakıyorsun senin aklın yokmu ben tek kalamam dedim annende nereye kadar baban çalışıyor dedim bilmiyorum falan dedi annem o sırada duymuş hayatta kızımı göndermem evinize ayak basmaz merak etmeyin dedi benide aramayın dedi anlayacağınız kardeşim benimle kalsa bile artık kalamaz annem de merkezde bir ev bulalım bu belalara katlanacağına deprem oluyor ama en azından huzurlu olursun dedi kafam çok karıştı korkuyorum depremden de kaynanama yakın gitsem ev kendisinin her haltıma karışıyor bana diyoki evini götürüp oraya koyucam yanımda yaşıycaksın eşime demiş kira verin aidatlarını verin şimdide kız kardeşi kalamaz yeri anasının babasının yeri demiş bilmiyorum napmaya çalışıyor ya da istemiyor orda kalmamı eşiminde aklına sokmuş o da kız kardeşin gelmesin masrafı var kalamaz falan diyor bende çalışır yanımda en azından biri olur dedim annem varya diyor ayy kızlsr akıl verin valla usandım ben artık bunların elinde şimdi konuşmuyorum hiç eşimle hatta bu konudan anacı bir insanı boşamam lazım diye bile düşünüyorum ama o annesinin gazına geliyor ve kafası çok çalışan biri değil ne dersen aynısını tekrarlar yani napıcam akıl verim kızlar bana? 

14 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Kız aralara bı nokta koyun be valla okuyamadım belirli dakikadan sonra kafam alllak bullak oldu cümle içinden cümle çıkıyor gibi.Allah sabır versin diyim sadece 
(2,078 puan) tarafından
Bende bişi anlamadım tayini cikmis onu anladım kaynanasını evi varmış orda kalacak annemle kal demiş kocası arkadaşda kardeşimle kalırım demis birde kocası anneme para veririm her ay sen o evde kalcagin için demiş bukadar anladım ama sonuç ne onu anlamadım;)
tarafından
:))nokta koysa belki anlayacaz
tarafından
Ben sonunda biraz toparladım gibi oldu ya sadece kız kardesini kaynanası getirtmedigini anladım :)
-Reklam-
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Kayinvalideni neden bu kadar ilgilen diriyor olaylar esinin onu karstirmamasi lazım 
(1,435 puan) tarafından
Eşim karıştırıyoe diye bu kadar cesaretli zaten canım ben tek kalıcam diyorum kız kardeşin kalamaz diyor
(1,435 puan) tarafından
Orda ne işi var birşey olursa annem gelir diyor ama kaynanam her halta karışan biri o evi o aldı diye herşeyi yapıcam zannediyor
(6,680 puan) tarafından
Bnm de tek kaldim bı ara kizkardesm geldi hicte karstirmadim onane ki onu niyr geriyor Allhim bu kayananalri bildiği gibi yapsın esine kesin tavrını koy annemin gönlünü alicaksin de annesine de yüz verme belki anlar
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Kaynanan ayri eşin ayri saçmalamis ne diye hayatiniza bu kadar müdahale ediyor eşinizin araya bir çizgi koyması lazim ayrica kardeşimin gelip benim evimde benimle kalmasina eşim dahil kimse karisamaz memnun olacaklarına bide şikayet mi ediyorlar
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Senin eşine büyük bir ders vermen lazım. Anasının değil, senin sözünü dinlemesi gerekiyor. Sen kardeşim yanımda kalacak diyorsan saygı duymalı kime ne ? Kaynanan sanki sana çok yardım mı edecek? Kardeşin hem dersine çalışır hem sana destek olur. Eşin tatlı dilden anlamıyor sanırım ona bir sert olma vakti gelmiş. Postala anasının yanına yaşasınlar beraber. 
(7,780 puan) tarafından
Eşyaları topla annenlere git
(1,435 puan) tarafından
Eşim dağda canım ev götürülemez yerde
tarafından
Anasını dinleyen adamdan olmaz sürekli bir sorun çıkar o yüzden kaynanadan uzak dur yüz verme
(3,638 puan) tarafından
Ne kadar zaman da bir geliyor eve kız
(1,435 puan) tarafından
6 ayda bir canım ya başka da yok 3 sene garnizon süresi evim var memleketimde ama sözleşmemiz duruyor biterse 8 ay sonra kendi evime geçicem ama 8 ay için napıcam bilmiyorum
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Kardesinin kalmasi icin yaninda annesinden izin alacakmissin orda koptum ne munasebet 
(1,435 puan) tarafından
Canım parayı seviyorlar zannediyorlsrki kardeşim kalıp paralarını yiyicek
(14,123 puan) tarafından
Ne dusunurlerse dusunler oyle bir seye izin vermem ne demek kardesim icin izin alicM  tavuz vermem
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Annem onaylarsa kardeşin kalır ne demek ya siz hangi mağarada yaşıyorsunuz valla deli oluyorum şöyle şeyleri okudukça daha o cümle bitmeden ağzına geri tıksanıza armut toplamayın şöyle insanlar karşısında
0 oy
(51,497 puan) tarafından
okurken darlandim sizin evde kalacak insani anneme sorayım mi diyo eger senin ailen iyiyse git kendi ailende kal
(1,435 puan) tarafından
Ailem iyi canım ordayım şuan kendi dairemde var ailemin olduğu ilde ama kiracı var çıkmıylr sözleşmenin bitmesine daha var yoksa gelicem de direk olmazsa ev kiralarım napayım başka
0 oy
tarafından
Tamam o zaman senin de annen eve giremez diyeceksin kardeşim falan her kimse diyeceksin bunlar seni satın mi almış.o.zaman annenle o evde yasa kendin de gitme adamsa gelir ayağına 
(1,435 puan) tarafından
Dedim kem küm ediyor evet annemde öyle diyor yanımızda kal onun yerine diyor onun dediği şekilde asla olmas canım kimseye ihtiyacımız yok diyor direk anneme iyice Arsız olmuş görsen varya
tarafından
Senin ailene annene bu kadar rahat konuşabiliyorsa bu haddi sen verdin ona haddini bildir boyle şeyi kabul edip alttan alma onun anası kıymetli seninki değil mi o zaman yoluna bak öyle kadın al kendine git oturt annenin evine de geri çekil konuşma
0 oy
(4,371 puan) tarafından
Oldu hem kira aidat isteyip sizi kiraci yerine koyacak hem de ev icine gelene gidene karisacak. Kira vermesen bile karisamaz kocaninda hic kendi iradesi yokmus. Sen kendi annenin dedigi gibi merkezde ev tut cunku o insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi sanirim
(1,435 puan) tarafından
İşte eşimi napsam canım ona sağlam bir ders vermem lazım ama nasıl
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Yanlış anlama da kocan asker o kadar cani tehlikede zor bir iş yapıp para kazanıyor bahsettiğin kişi de annesi üstelik senin kizkardesine bakma sorumluluğu neden olsun adamın kizkardeşe kayna falan nikah da düşüyor eşin hiç mi yanına gelmeyecek bence de olmaz korkmana da anlam veremedim hangi devirde yaşıyoruz al eline teli ara polisi beş dk ye gelir hiçbir koca karısını annesinin evinde yaşatmaz ben kaynana olsam kendim ev verdiğim halde gelin kalmazsa ben de kızarım bir saat de büyük bir mesafe değil  
(1,435 puan) tarafından
Canım şeker hastasıyım yanımda biri kalmazsa ben sürekli ayılıp bayılıyorum o halde de beni tek bırakmak istiyorlar yapamam dediğim bu kısım bebeğimde var kaynanamda birşey olursa gelirim diyor ama en basiti gece napıcam birşey oldu düştüm bayıldım kim gelicek komaya kadar yolu var annen gelsin benle kalsın dedim ona da babam çalışıyor ama yine de gelir dedi benim ailem diyorum yok olmaz diyorlar siz kimsiniz aileme karışırsınız brnim sinirimi bozan bu onun ailesi herşeyi gelebiliyor ama iş benim aileme gelince yok ayriyetende kardeşim ailem köyde merkeze giden servis falan yok ve üniversiteye hazırlanıyor dedemle kalıyorlar ha bire iş verdiriyor kıza ben yandım o yanmasın okusun bari diyorum yazık günah bugün benim ona faydam olsun yarın da onun olur kardeşim yani birde yanımda kalabilir kime ne kendileri dağı seçtiler ben gitme yapma dedim gitti aileside istedi hem kendileri yapıyorlar hemde işime karışıyorlar
0 oy
tarafından
Ne kaynanam beklesin ne kizkardesim oturup kendim kalamıyor muyum.birde sorumluluk alacağım
tarafından
Bende kaldım kardesimle o ayrı bir sorumluluk zaten az geç kalsa stres oluyor insan. Şahsen o ise hiç girmezdim. Şehir merkezinde değil misiniz birsey olsa sesinizi duymaz mı kimse.
(1,435 puan) tarafından
Yok canım şehir merkezinde değiliz annem gıl köyde bende şuanlık ailemim yanına geldim eğer evimi taşırsam kaynanam gile 1 saat mesafede farklı şehirde olucam ora aileme baya uzak kaynanam gile yakın ama problem şu ki ha diyince gelemezler bende en ufak bi açlık düşsün dengem şaşıyor bilmiyorum napacağımı krizlere giriyorum hemen
tarafından
Eşinin görev yeri yere lojman fln eşinle gitsen
(1,435 puan) tarafından
Eşim dağda canım ev götürülemez yer lojmanda başvurduk çıkmadı keşke çıksa uzak olsam bile iyi canım valla bıktım ya insan çocuğunu bi arayıp sormaz mı arayınca bile benle tartışmaya başlıykr
tarafından
Sizin sorununuz eşinizle annesi ile değil siz önce eşinizle sorunları çözmeye ugrasin
0 oy
tarafından
Kocanın ağzına iki tane çakasım geldi. Benim kız kardeşim biz evlendigimizden beri bizimle yaşıyor. Kime ne zararı olacakmış ki? Faydası olur zararı olmaz yani. Bir insan bu kadar anneci olmamalı 
tarafından
Bence kocan istemiyor topu annene attı. Kendisi istemiyorum diyemedigi için annesine dedirtiyor. Başka mantıklı açıklaması yok bu durumun çok saçma
(1,435 puan) tarafından
Evet kocamda istemiyor kaynanamda. Kaynanam önceden diyor ki senin eşyaların gelse bile kolide kalıcak sen yanımda kalıcaksın işe girer çalışırsın yanında 1 ay kaldım ama 1 seneydi hergün burnumdan geliyordu kayın babamdan bile kıskanıyor sen düşün kocamda kaynana denecek malukta aynı kafadalar
tarafından
Nasıl kafalar bunlar yaa. Kendilerine uşak mı almışlar
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Pardonda kocan ne işe yarıyor senin? 
0 oy
(4,267 puan) tarafından
Ev kimin evi onu anlayamadım kaynananin evinde mi kalacaksınız 
(1,435 puan) tarafından
Eşim almış evi zamanında 1.5 yıl kredi borcunu ödemiş eşim kaynanamın adına almışlar güya onun evi
(4,267 puan) tarafından
Kaynanan üstüne yatmis yani

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 426 göst.
23 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 914 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kumru_80 (897 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 414 göst.
7 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu

409,161 soru

12,297,223 cevap

38,358 kullanıcı

Kategoriler

...