0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar direksiyon sınavına giremedim rapor aldım bidaki aya gircem kurs Kendi ders veriyormu para yatırmadan enazindan iki ders falanda hiç vermiyor mu bilgisi olan var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(11,696 puan) tarafından
Canım anladım açıkçası.kurs tabi ki bir ders veriyor direksiyon için.sen hiç gitmedin mi ona? 
tarafından
10 ders aldım cnm sonra sınav günü rapor aldım bidaki aya sınava cagircaklarda ondan önce kendilero ders veriyormu diye sordum bn almadan yani ücretli ders almasam hiç iki derste Olsa veriyolarmi acaba
(11,696 puan) tarafından
Yok canım vermezler.
-Reklam-
0 oy
(7,588 puan) tarafından
Normalde ilk yazıldığında örnek 4 saat ders veriyorlar sen bu 4 saati hiç kullanmadiysan hakkın var. 
tarafından
Yok cnm 10 ders hepsini kulandim rapor aldım bidaki ay sınav nolcani bilmiyorum buraya sorayım sonra kadınla konuşup ders ayarlayim dedim saati 300 tlymis
0 oy
(15,438 puan) tarafından
Yeni sinav ücreti yatiriyorsan kurs ekstra ders vermek zorunda. Raporlu olduğun için sinav ücretini yeniden yatirmiyorsan kurs ders vermez. 
tarafından
Öylemi cnm
0 oy
(968 puan) tarafından
Birdahaki girecegin sinav tarihine yakin 2 saatlik ders veriliyor..  bende yeni aldim ehliyetimi basarilar 
tarafından
İlk demi aldın cnm bn kadına msj attım iki günlük ders istiyorum diye oda zaten ders yazcaz diye yazmışta pek anlayamadım
(9,181 puan) tarafından
Eee tamam ders yazcaz demis
(968 puan) tarafından
Yok 3.de aldim... evt ders alicsksin iste sinavin cumartesiyle 2 3 gun onceden ders aliuosun bazen 1 gun onceden calistigin hocanin musaitlik durumuna gorw
tarafından
N kadar ders veriyor cnm
(968 puan) tarafından
3 gun aldimben sadece 3 gun 2 saat 2 kere kaldim 3.de gectim
0 oy
(7,588 puan) tarafından
10 ders baya iyi öğrenmişsindir zaten. Pratik yapabileceğin bir araç var mı eşinde babanda falan 
tarafından
Eşim varda suratı beskaris oluyo 3 üncü derste tartıştık düşün yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
5 cevap 199 göst.