0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (2,471 puan) tarafından

Az önce kızımı banyo yaptırdım tabi herzmn ki gibi ağlıya ağlıya oyuncularını suya koydum yine banams demiyor başını yıkıyor dum birden ağlayarak kafasını kaldır dı su yuttu dalinle yıkıyorum bişey olur mu ya her banyoda böle ağlyr  sizinkiler ağlyr mu 2 yaşında :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben normal şampuan kullanıyorum artık 2.5 yaşında kızım suyla oynuyor o yüzden ağlamıyor sende seninkine ufak bi tas ver eline suya şap şap yap banyoyu oyuna çevirirseniz seve seve banyo yapar 
(2,471 puan) tarafından
Denedm cnm oyuncaklarını felan koydum bebeği var onu soydum odan yapcak sen gibi dedm nafiee
tarafından
Küveti var mı suyu küvete doldur eşim kızımı öyle alıştırdı şap şap oyun yaramazlık yapar gibi kızım alıştı  başka çaresi yok bi eğlensin hiç çıkmak istemez ahaha
(2,471 puan) tarafından
Var cnm onunla yıkadım inşallah bnde o günleri görürüm sjsjsjs bezdim valla her banyoda
tarafından
Alışır canım sana tasları vermez bizim ıkı tane tas var yinede vermiyor yaramazlık yapcam ben diyor banyoda ahaha ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,311 puan) tarafından
Olmaz bişey oğlum savaş verirdi banyo yaparken haliyle de yutardıda ama sükür hem alıştı hemde sorun yaşamadım hiç
0 oy
tarafından

Benm oglanda cok agliyordu banyoda legen var icine oturtuyorum uc bes oyuncaklari var kizimin suda oynardi hep onu da veriyorum oynuyor o oynarken ben de yikiyorum ara ara agliyor ama cikmak istemiyor:D

0 oy
(5,148 puan) tarafından
Biz banyodan cikarken ortaligi yikiyoruz kuvetinin icinde oyuncaklar atiyorum onlarla oynarken yikiyorum sadece basini yikarken korkuyor biraz onda da geliyor bana sariliyor ama sudan cikmak asla istemez
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Benim oğlum 19 aylık. Hem de ne ağlama. Babası olmadan banyo yaptiramiyorum bile. Kafasını sağa sola vuruyor. Korkuyorum biryerine bişey olcak diye. Alışsın diye her yolu denedik ama olmuyo. Ne yapacağız bende blmiyorum
0 oy
(696 puan) tarafından
Su yutunca cok korkuyor ben banyo sperı aldım o zaman dan beri Sudan cıkmıyo en son elimle yuzunu yıkıyorum 
0 oy
tarafından
Kız ne ağlaması. Sudan çıkarıyorum diye ağlıyor. Saatlerce legenin icinde durmak istiyor. 1 saat duruyor valla. Kızım 2 yaş 4 aylık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 324 göst.
7 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
7 Haziran 2021 Aile kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.