Bir insan bütün insanların hayatını her gün yok yere niye zehir etmek ister ki anlamıyorum biz çok sıcak bi yerde yaşıyoruz kızımın bütün vücudu isilik oldu doktora götürdük ilaçlarla hafifledi ama tam olarak gecmiyo geceleri acayip derece de sıcak oluyo terleyince de başlıyor ağlamaya kaşınmaya eşim sabah kalkıp işe gidiyor uyuyamiyor karşı komşu da depremden dolayı ağır hasar alan binasını boşaltmış klimalari satıyor 5 bine bizde bunu duyduk dedik alalım diye eski tip cok yakar dediler izin vermediler bizde bisey demedik dün değil ondan önceki gün eşim bu böyle olmayacak çocuk ne kendi yatiyo ne de bizi yatırıyor napacaz dedi ardından da karşı komşu klimalari sattı mı acaba dedi bu eşime sinirlenmeye kızmaya bir başladı senin istediğin biseyler varda çok almak istiyorsan gider alırsında bilmem ne demeye neymiş kendi tasarruf yoluna gidiyormuş bu böyle giderse birlikte yaşamaya devam edersek düşman oturmuşuz bilmem ne ama ben ağzımı asla açıp yorum yapmadım sonradan bu konuyu eşime hiç açmadım bile ne dersem diyim bisey değişmiyor eşim annesi suçlu da olsa onu haklı görür çünkü neyse pazar sabahi oldu bu kadın bize yüz vermiyor bizle konuşmuyor falan eşim de konuştu işte noluyo diye ağlamaya başladı çok pişmanmis ev yaptırdığına keşke herkes koyternere gitseymus bunu zamanında ben dediğim zaman hepsi bana karşı çıkmıştı neyse ağlayınca eşim sarıldı ağlama dedi niye alındı bana dedi oda başladı ben herseye alınırım böyleyim diyor kayinbabam da o çok hassas herseye dikkat edin diyo eşimde el pençe divan mi duralım napalm ağzımı açamıyorum korkumdan dedi haklı olduğu halde özür diledi simdi eşimle konuşuyor benle konuşmuyor ben asla yorum yapmadığım halde gerçekten eşimin bu kadar aileci olmasından da onların bu hareketlerinden de benim kendime ait bir düzenim evim vardı gerçekten isyan etmek istemiyorum ama yoruluyorum rabbime tek duam beni bunlardan kurtarsın sizde bana dua edin lütfen psikolojim bozulacak yakında