0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani şimdi ağzı bozuk bir insan olsa şöylee güzelce saydırır ama kendimi tutuyorum. Ben bu çocuğu ne zaman yatırsam illaki motorlar mahalleye akın ediyorlar. Düz yolda gidiyorsun neden aniden motoru bağırtırsın ki?  Gerçekten anlamıyorum hani normal kullansa da ses çıksa illaki baş tacı.. ama bunlarınki motor sürmeye benzemiyor. Ayrıyetten sokakta son ses çığlık atan çocuk mu dersin birbirleriyle ağız dalaşı yapanları mı dersin...

Yani birisi de düşünmüyor mu acaba burada bir hasta mı var bir bebek mi var bir yaşlı mı var vallahi sabır gerek böyle mahalle arasında yaşamak için.

O kadar dolmuşum ki bu kadar uzzuuun oldu kusura bakmayın :D

9 Cevaplar

0 oy
(1,322 puan) tarafından
Postu ben açsam bu kadar olurdu  evim cadde üstünde ve aşırı motor geçiyor hepsi mi aynı olur evin içinden geçiyor gibi kızım önceleri o kadar korkuyordu ki çok saydırıyorum ben öyle yapanlara
tarafından
Yani bilmiyorum neyin kafasını yaşıyorlar gerçekten
-Reklam-
0 oy
(993 puan) tarafından

Bacım yan komşum var motorculara bin basar. :D 

tarafından
Komşularda var yine de idare eder bu motorcular çileden çıktım :!
(993 puan) tarafından
Doğrudur bacım komşularınız gece 2de 3de DEDEEEMMM BABAAANNEMMM diye bağıra bağıra torun sevmiyordur :D :D Allah yardımcımız olsun inşallah
tarafından
:D viii bu daha kötü
0 oy
(8,494 puan) tarafından
Kızım bebekken çok çektim onlardan hemen uyaniyordu sese. Allah'tan büyüdükçe ses hassasiyeti gecti
tarafından
Benimki bir bucuk yaşında daha malesef duyuyor sizinki gündüz uykularını kaç yaşında bıraktı
(8,494 puan) tarafından
20 aylık daha birakmadi günde bir kere uyuyor ama çok sesi duymuyor artik derin uyuduğu için
tarafından
Hmm yine iyimiş benimki iki kısa uyku yapıyor birer saat
0 oy
tarafından
Sana o kadar katılıyorum ki ... O egzoz borusunu gırtlağına sokmak istiyorum yeminle
tarafından
Aynen vallahi
0 oy
(298 puan) tarafından
Benim tam kendisi başımda canım motora bindiğimiz an adam başka türlü oluyor yapma etme diyorum ama nafile bazen motor bizi çekmiyor ondan da yapıyor isteyerek olmuyor genelde 
tarafından
Öyle olsa tamam mesela mecburiyet ama benim dediğim tek kişi olduğu halde düz yolda giderken birden motoru bağırtanlar hakkında. Bi kaç kereden fazla oldu artık kim bu diye camdan kontrol ediyorum hep aynı kişiler
0 oy
(5,413 puan) tarafından
Valla dün ben havai fişek atanlara söylendim diye yemediği laf kalmadı. Camını kapat dediler. Size de öyle söyleyebilirler :D
tarafından
Çok şükür öyle birşey diyen olmadı :D camı da kapatsak sıcaktan ölürüz heralde
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Benim bebeğim çok korkuyor o sesten yani ne yapacağımı bilemiyorum o iğrenç motor seslerinden 
tarafından
Ya mecburiyet olsa hadi neyse de işte tamamen keyiften yapanlara diyorum bunu
0 oy
(693 puan) tarafından
Aynı dert bendede var artk bunalım geciriyorum bide kamyoncu var evin karsısında binip gidene kadar o gaza bastıkca basıyor Allahın belası. Köşe başı ev cocuklar dolusuyor bagırmadan durmuyorlar cıkıyorum söylüyorum ama boş laf anlayan yok arabalar hızlı gecer son ses müzik artık ben yatıyorum çocuk sıçrıyor uykusu bozuluyor hep :) aynı dert yanı
tarafından
Ah ah bu cocuklar
(693 puan) tarafından
:) bittik onlar yüzünden
tarafından
Bir bucuk yaşında cocuğum var çevreden söylenenler başladı ikinciyi yap birlikte büyüsünler sanki bunlar büyü diyince şıp diye büyümüyor
(693 puan) tarafından
:) olur diyeydin Baska istekleriniz varsa karsılayalım. Çok düşüncesizler ya aman kimse destek olalım demez kadının bir sıkıntısı varmı cocugu nasıl demezler getir beraber büyürler. Gece yatıp sabah kalkınca büyümüş oluyorlar sanki
tarafından
Bende biraz düşündüm acaba iyi olurmu diye ama bi üç yaşına girse daha kolay olur sanırım bilmiyorum
0 oy
(669 puan) tarafından
Evimin karsisinda düğün salonu olan ben susuyorum :D
tarafından
Aboo :dd nasıl dayanıyorsunuz
(669 puan) tarafından
Yapicak bişey yok bizim buranın düğünleri meşhurdur :)
tarafından
Hmm o zaman sıkıntı yok

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 565 göst.
11 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
0 oy
1 cevap 157 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy