0 oy
194 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kizlar hep aynı kuaförüme gidiodum orada biraz uzakta.evimin ilerisinde yeni biyer açılmış oraya gittim bu seferlik.normal de benim kuaförüm makasla keserdi hep.bu saç kesme makinasıyla kesti düz kestirdim yani .niye böyle yaptı kolayına mi gitti de yaptı bunu yoksa düz kesimlerde böylemi oluyor ilk defa düz kestirdim .

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelseydin ben keserdim hemşo yaa ☺
tarafından
Yok canım benim de çok cana yakın yolda kimi görse sarılır bay bay yapar öpücük atar ☺ afferin kuzuma karışma kız el sallasin☺
tarafından
Yabancılara böyle yapsın istemiyorum.oturmaya biri geldiğinde biz gittiğimizde gözümün içine bakıp onay alır bekler ama dışarda başka zaptedemiyirum:))) kız bir yasina kadar neler çektim bu minnostan bilsen :))) kimseyi sokmazdi eve ağlardı hep biyere gidincede öyleydi kimse durmazdi aglamasin diye.benim kız bir açıldı pir açıldı sorma şimdi gidiolar diye aglio:))
tarafından
Yaaa yerim ben onu ama minnoşum benim ☺ benim de öyle gelenin arkasından ağlıyor niye gittiler diye ☺
tarafından
:))) sağlıkla büyütelim inşallah her nazini cekeriz
tarafından
Amin inşallah canim benim ☺❤
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Makina kesim daha güzel oluyor benim düşüncem,bende geçenlerde gittim makasla kestiler hiç hoşuma gitmedi 
tarafından
Bende beğendim de nebilim makina alıp evde kesmek daha iyi sanki bizt bizttt iki dk da halletti ya kolaya kaçtı sandım bende
0 oy
tarafından
Düz kesimler de makasla oluyor bende Farklı bi kuaföre gittim kendi kuaförüm kapalı diye cımbızla aldı tüm kaşımı ve hep yara oldu berbat aldılar berbat eziyetti resmen 
tarafından
Valla bende ilk kez farklı biyere gittim sevmedim.hem kadını hemde yaptığı işi.neyse koku bende uzasinda bı bakarım artık kendimmi keserim kuaforemi giderim.ates pahası cidden
tarafından
Aynn canım vala öyle bi kaş bıyığa gidiyorum onada 4 ayda bir gidiyorum para mı yetişir ona
tarafından
Valla kendimi bildim bileli kendim aliom kası bıyığı.4 ayda nettin gi ben sarışınım ona rağmen günlük geliyor sanki tüyler:))
tarafından
Yok kız o kadar sık çıkmıyor
tarafından
Ooo ne iyiymiş benim elimden cımbız düşmez hiç :)))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde frmnarf (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,416 soru

24,460,150 cevap

354,570 kullanıcı

...