0 oy
779 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doğum yaptım halam aradı nasılsın falan eh işte neyse biraz zorlanıyorum falan dedim 3 gün oldu doğursan öyle olmazdı dedi ! Bu insanlar şaka mı ya çektiğim acıları ben bilirim ayrıca normal yapıp bebeğine bakamayan çok insan var illa ordan çıkmak mu annelik 

42 Cevaplar

0 oy
(7,050 puan) tarafından
Amaaaan ağzı olan konuşuyor canım boşver sen ikisini yaşamış biri olarak sezaryen daha zor ve ben sezaryeni doğum olduktan sonra girdim kanama durmayinxa içinde parça kaldılar sandılar vs 20 günde anca ayağa kalkabildim 
-Reklam-
0 oy
(784 puan) tarafından
Normal doğum yaptım ilk gün zorlandım sezeryan doğum daha zordur sonuçta ameliyat ederek bebeğini dünyaya getiriyorsun o kadar ağrılarla kolay değil bebeğe bakmak Rabbim yardımcın olsun inşallah çabuk toparlanırsın 
tarafından
Seninki de benimki de zor annelik zor o sancılarla girdim doğuma sonra 3 gün kalkıp oturamadim titreyerek giyiyordum iç çamaşırimi klozete oturmak zor iki gun bugun 4 üncü gün iyiyim şükür
(784 puan) tarafından
Fazla zorlama kendi dikişlerine zarar verme bırak millet ne derse desin çünkü sürekli bişeler diyecekler susmuyacaklar hiç bir zaman

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 1,406 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
22 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 82 göst.
+1 oy
2 cevap 83 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (1,019 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,811 soru

23,597,472 cevap

305,840 kullanıcı

...