0 oy
1,347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (275 puan) tarafından
İkinci hamileliğim bu eşimden birinci hamileliğimde sadece kırmızı erik istedim utaniyordum diyemiyordum bunu aşeriyorum diye 38 haftalık hamileyim iki haftadır sürekli karpuz aşeriyorum oğlum bir buçuk yaşında oda çok seviyor beraber yiyoruz bir karpuzu iki günde bitiriyorduk çünkü sürekli yiyorduk havalar da sıcak olunca insanın yedikçe yiyesi geliyor neyse eşim 2 günde bir karpuz aldı toplam aldığı karpuz sayısı da öyle çok değil 3,4 tane ve eşimin pantolonu yırtılmışti bende pantolonu yırtıldı dedim kaynanam karpuz alacağına pantolon alsın kendine dedi bana eşime dedim bende eşim de annem haklı dedi onların demek istediği şey karpuzu yiyorsun bitiyor gidiyor ama pantolon iki sene giyersin diyor çok zoruma gitti gerçekten çok üzüldüm ve dolapta yarım karpuz kalmıştı yiyemiyorum yemek istemiyorum oğlum da yemedi artık hissetmiş gibi 

29 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kayinvalideniz patavatsız dengesiz diyelim onu takmayın da eşinizin çocuğunun karısının yediği lokmayı başına kakmasi olmamış.Evin reisi çoluk çocuğuna cömert davranırsa o evde bereket olur ancak.Allah hidayet versin ne diyelim.
-Reklam-
0 oy
(3,058 puan) tarafından

Ne kadar ayip bende hamileyken karpuz cok tuketiyprdm 1 orta boy karpuzu tek basima bir gunde y8yordm sekerim yuksk cknca  biraz azalttm 

Esine de kaynama da denecek soz yok ayip
Takmayin cnm ye ic keyfine bak .

0 oy
(1,206 puan) tarafından
Çok saçma ya yediği şeyi niye kiyasliyor hsmilesin sonucta 
0 oy
tarafından
Ayyy valla kusura bakın bakmayın suç sizde böyle adamlardan aceleniz var gibi çocuğunuz daha küçük yaştayken gidip hemen çocuk yapiyorsunuz yaşınız daha 24mus ne gerek var Allah aşkına  ondan sonra yok şunu dedi yok bunu dedi diyorsunuz ben yemek istediğim şeyi kimseye minet etmeden kendim alır gelir yerim yediğim şeye de kimse karismaz hesapta vermem sorana da ağzının payını veririm 
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Kusura bakma bu kadar cahil düşünceli olunmaz 

Hamile karısına insan der mi karpuzu yiyorsun bitiriyor tövbe ya
0 oy
(928 puan) tarafından
İnadına iste inadına ye, şimdiye kadar alsaymis pantolonu, senin karpuz yemenle ne alakası var. Ne s.alak insanlar var ya, bide her şeyi kaynana söyleme, yirtilirsa yirtilsin, kazık kadar adam gitsin alsın karpuz parasıyla ne alakası var. Eşine de söyleme kaynananla aranda geçen konuşmaları. Laf verme ağızlarına 
0 oy
(247 puan) tarafından
Dolaptan o karpuzu cikarip onlerine atsaydin keske sinirlendim bak iki tane karpuzun lafini yapacaklarsa ne diye gelin aliyolar ya 
0 oy
(13,282 puan) tarafından
Ayyy ye kız. Kötü konuşmak istemiyorum ama k.çına don alacak para yoksa kimsenin kızını da yakmasın bu adamlar. Karpuz meyve ya mecbur alınacak eve yani. Canın ekmek çekse ona da laf eder bu kafa yapısı. Kaynanan da yarın ölecek gidecek ağzı boş laf yapacağına iki dua okusun da yatırımı öteki tarafa yapsın. Sinir oldum ya
0 oy
(481 puan) tarafından
Terbiyesizler kaynanan kıskanmış esinde yediğin Bi karpuzu çok görmüş 
(275 puan) tarafından
Allah'a bırakıyorum ikisinide

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 445 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,283 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 335 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 878 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu

410,135 soru

12,331,917 cevap

39,245 kullanıcı