0 oy
120 göst.
Aile kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar oglum kreşe başladı yeni 1 ay oluyor ve biz kres alışma sürecinde hiç sıkıntı yaşamadık gayet sevdi bir iki beni göremeyince mizirdandi ama tutturamadı anne anne diye şimdi de kreşe gitmeyi çok istiyor ve çok seviyor hasta olduğunda falan gondermedigimde gitmek için ağlıyor giderken beni direk hızlıca öpüp arkasına bile bakmadan içeri giriyor alırken de gayet mutlu çıkıyor bana sarılıyor eve gidiyz diyor ya bu normal mi 30 aylik evde mutsuz mu diye düşünmeme sebep oluyor bu durum var mı böyle kres seven çocuğu olan

3 Cevaplar

0 oy
(696 puan) tarafından

Tabıkı de kres sevecek tam istediği ortam oyuncaklar arkadaşları onunla sureklı oynayan birileri sen evde yarım saat oynarsın yorulursun yada işin olur ama orda oyle degil ki cocuk o yaşıtlarıyla daha mutlu emin ol :angel:

-Reklam-
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Tam oyun zamanı onun şimdi birde yaşıtları var orada sevmesi çok normal.
0 oy
(5,838 puan) tarafından

:)) ee yasiti var etkinlik var cck diş dunya istiyor. Benimki suan hasta. Terlemekten grip olmus 6 yas camiye gdiiyor.cumartesi hastalandi. Dun hocaaniz gelmicekmis bugun cami yok dedim kandirdim yollamadim. Bugun bas bas bagirdi haftasonu zaten zor sabrediyorum  dunde gtmedim uc gundur arkadaslarimi girmuyirum bugun hicamiz gelir diye kandiramadim bugun gitti hasta haliyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 285 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 691 göst.

406,387 soru