0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum ne kahvaltı yapıyor ne de akşam yemeği yiyor. Masada yemek yemiyoruz yere seriyorum yerde yiyoruz. Hiç sofraya oturmuyor hep oyun oynamak istiyor. Yemekle hiç işi yok. İlgisi sıfır. Ne yaptıysam bir şey beğendiremiyorum. O öyle yapınca yemek bile yapmak istemiyorum. Yemeğe ilgisini nasıl arttırabilirim? 3 yaşındayız.

5 Cevaplar

0 oy
(685 puan) tarafından
27 aylık oğlum aynı çok zor yemek yiyor yemek yerse bile hepsini bitirmiyor ve gece çok acikiyor
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından
Aynı durum bızdede var ya Bı gun cok guzel yese 5 gun bısey yemiyor artık cok bunaldım 
0 oy
(414 puan) tarafından
Benimkide veüç buçuk yaşında sucuk çocuk oldu resmen sucuklu yumurta sucuklu memenem sucuklu tost ben tiksindim ona pisrmekten çok severdim sucuğu sağolasın beni soğuttu bazı çocuklarn ilgisi yok yemeğe ya komşumun oğlu da öyle üç buçuk yaşında çocuk telefonla yiyo telefon alınsa bakio yemeğe yemio yani ne yediğini bilmeden telefonla yiyo tuhafıma gitmisti
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Cnm belli bir süre serbest bırak cocuklar bazen dönem dönem öyle oluyor hele şu sıcaklarda biz yiyemiyoruz cocuklar ne yapsın 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Yemek saatini oyun saatine dönüştürebilirsiniz.Her yemeği ilgisini çekebilecek şekilde süsleyin ve her yemekle ilgili bı masal uydurup onu anlatın sofrada.Dinlerken yiyebilir görsel ilgisini çekince de yemeğin başından kalkmayabilir.Bu arada bu söylediğim iyi yesin diye onerdigim bişe değil.Sofra adabini öğrensin diye onerdigim bişe.Yoksa yemek istemiyorsa yemesin acıkınca zaten ister.Sofra dışında yemek vermezseniz de sofrada doymasi gerektiğini öğrenir.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 271 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
1 Aralık 2023 Aile kategorisinde Mariaa (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 458 göst.
4 Ocak 2021 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 362 göst.