+3 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (1,566 puan) tarafından
Çoğu arkadaş eşleriyle wptaki özel konuşmalarını paylaşıyor burada bu aralar  bu kadar özelinizi anlatmanıza mesajlarınızı paylaşmanız ne kadar doğru soru sorarsın fikir alırsın danışırsın ama bence mesajlara kadar paylaşmak yanlış bir durum eşiniz bilse bu durumu ne tepki verirdi doğru bulmuyorum bu durumu

8 Cevaplar

+2 oy
(6,305 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Burasi artık bir sohbet bölümü değilde 

Gösteriş yeri oldu .birbirlerini kıskandırma çabası 

Yanlarında olmayan eşleri yanında gibi davranma 

Olmayan evlerini var gibi gösterme 

Olmayan ilişkilerini çok iyi gibi anlatma 

Sevgisiz hayatlarını mükemmel gibi gösterme yeri oldu

Ve kendileri böyle iken başkalarını daha fazla eleştirme yeri oldu :angel:

O yüzden hersey bekliyorum artık 

Prezervatif markasından tutun kocasının isteği kendi isteği artık diye soyle et böyle et onu ye bunu iclere kadar geldi konu 

Yattık kalktık seviştik aha duştan çıktık diyorlar bide sonra başka bir postta edepten bahsediyorlar 

Vs vs vs vs daha bir sürü şey 

tarafından
++++++++
(1,566 puan) tarafından
Kesinlikle katiliyorum burda anlattiklariyla yasadiklari hayatin doğrudan bir benzeri yok burda kendilerini farkli gösterme çabasi var herkeste
tarafından
Artılarım bitti buradan çok çok çok ++++++++++
(6,305 puan) tarafından
Bir bilsen burda göründüğü gibi olmadığını
Ama neden böyle bir çabaları var onu da anlamıyorum kime neyin ispatı neyin kanıtı bu

Herseyi geçtim artık yataklarına varana kadar bir muhabbet dönüyor
Biri soruyor eşim isteksiz öbürü diyor ayy benim öyle değil şimdi duştan çıktım ee ohaa yani
Daha bir sürü şey var da neyse
(6,305 puan) tarafından
Duygu aşkım çok çok ❤️❤️❤️
(1,566 puan) tarafından
Yok içime boşaldı yok isteksizlik bu denli özel konular dönüyor onuda geçtim bazıları burda kendilerini kraliçe elizabet olarak gôsterme çabasında yani bu karekter yoksunluğu kişilik bozukluğu resmen
(7,459 puan) tarafından
Tespit gibi tespit  artılar sana +++ ❤️
(6,305 puan) tarafından
Çok doğru gerçekten gercek hayatta olmayan şeyleri burda mükemmel gibi anlatma çabaları acaba utanmıyorlar mi biz ne yapıyoruz diyerek anlamiyorum da hayal dünyaları gelişmiş:)))))

Çağlamm❤️
Hopdedikk arkadaşım ❤️❤️
tarafından
Çoğu insanı tanıdıktan sonra uygulamaya bile girmek istemez oldum

Zaten cinsellik ile ilgili yorumlara cevap verme tenezzülünde bulunmuyorum
(6,305 puan) tarafından
Ayyyy cidden yaa bari o özel kalır hadi iki arkadaş arasında sormuşsun neyse ona da eyvallah ama burda bu kadar açık açık
tarafından
Cinsellik bana da çok saçma geliyor. O kadar özel anlatmak bana doğru gelmiyor. Sonuçta iki kişi arasında yaşanılan bir durum.
(1,566 puan) tarafından
Hayır birde eleştirince sorun sanki bizde oluyor yanlisini söylüyoruz illa sana özel senin istedigin gibi yorummi atmak zorundayiz nedir yani sonrada baktıki konu uzuyor soruyu gizliyor
tarafından
Geçen bana da öyle oldu :) ama cinsellik değildi. Saçma sapan şeyler yazmış cevap verdim. Ben mi yapıyorum sanki falan dedi konu uzadı etti sonra cevap beklerken soruyu kapadı.
(1,566 puan) tarafından
Son çare soruyu gizlemek oluyor çünkü napsın:)
tarafından
Birde şu moda oldu duyar kasacak linçleyecek olanlar gelmesin diye :)) çok gülüyorum yaaa başlıklara
(7,459 puan) tarafından
İlknur❤️ valla hayatım iyi ya da kötü okuyorum bazen diyorum hayatımın onda birini bile yaşamıyordur maddi manevi olarak diyorum bunu ama gelmiş burda başka şeyler anlatıyor ya da kocasını kötülüyor herşeyini anlatıyor ama iki gün sonra ayy kocam bana bunu aldı aldığı şey batsın havan batsın iki gün önce o kocayı gömüyordun her şeyini anlatacak kadar geniş insanları da anlamıyorum utanıyorum soramam diyor kocasına ama burda binlerce insana soruyor neymiş tanımıyormuşuz e her bokunu biliyoruz artık ve sen bişey sorup çıkmıyorsun artık burdasın tanıyor gibi oluyoruz bir süre sonra..
(1,566 puan) tarafından
Aynen direk kötü yorum yapmayin linçlemeyin linçleyen gelmedin diyor çünkü biliyor linçleniceğini buna bende çok gülüyorum:))
tarafından
Çağla birde artık şey diyorlar ben onları arkadaşım için sormuştum diye sabah biri öyle dedi yareneda diye biri :)) çok gülünç
(7,459 puan) tarafından
Biliyor ama paylaşıyor ya gerçekten bunlarda ki beyini kuşa taksak kuş ters uçar
(7,459 puan) tarafından
Biliyorum o postu gördüm çok komik ya :))
(1,566 puan) tarafından
Çağla kuşlar çoğalır ozaman burda :))
(7,459 puan) tarafından
Kuştan geçilmez burası :))
(1,566 puan) tarafından
Direk kuş cenneti ama ters kuş :))
(7,459 puan) tarafından
Hahaha :))
(1,566 puan) tarafından
Allah seni ya :))
tarafından
++++++++ net ozet
(13,528 puan) tarafından
Alfa kadın++
tarafından
Birkaç kişinin yorumunu mantıklı bulup giriyorum yoksa gerekli biyer olmaktan cikti
(6,305 puan) tarafından
Gerçekten öyle yaa saçma sapan konulara dünya yorum gelir gerekli olanlara bakılmaz
Nerde fesatlık içeren şey varsa hep oradalar pis muhabbetler alıp başını gidiyor

Sirinim ❤️
(1,566 puan) tarafından
Birde o sorulara raabet büyük oluyor bakıyorum sorunun gösterimi bile fazla kac kisi  girip okuyor o konulara merak fazla
tarafından
Ben diğer hesabi sinir oldum sildirmistm önemli bişey olduğunda yada normal kimse girip yazmıyor kaynana eş dediğin gibi kaos sorularına yorum yağıyordu
tarafından
Hala aynı hala abuk sabuk postlar ben çocukla ilgili birşey sorarım 3 kişi anca yazar
(1,566 puan) tarafından
Reyting soruları resmen çekiyor insanları :))
tarafından
Kesinlikle. Geçen çocuk için mayo bez alıcaktım. Buraya sorayım bir dedim sadece 2 kişi yorum yazdı cevaplarda verimli değildi tabi. Yine kendi kafama göre aldım :) ama şuraya kocam beni aldatıyor, kocamı açık videolar izlerken yakaladım kocam yanaşmıyor yazsam herkes hurraaaa yazar :)
tarafından
Aynen öyle gerekli bişey sorunca cevap bulamıyorsun ben biara bu yüzden baya girmedim sonra kızımla ilgili bişey danismak için yeniden üye oldum
(1,566 puan) tarafından
Bende anlamıyorum bu durumu işte soru şekli genelde özel konular oluyor ama nedense bu sorularda diğerlerinin ilgisini çekiyor bizmi anormaliz onlarmı normal yada tam tersimi bilemedim:))
tarafından
Valalhi bilmiyorum:) hatta ben böyle dedim diye cinselillikle ilgili bile yazmadığım halde işte yobazsiniz buraya sorunca ne oluyor falan diyenler çıktı bana göre mahrem mahremdir bir hastalık olmadığı sürece sormam
tarafından
Kız kadın hastalıkla ilgili soruncada naneyi yedin kocan aldatmış diyorlar :))
tarafından
Onu bana da dedi deli :) kör cehalet :D
tarafından
Biliyorum canım görmüştüm
tarafından
Çünkü hastalıkların sadece cinsel yolla bulaşacağını biliyor cahil.
tarafından
Onu da geç hpv ile hiv AIDS birbirine karıştırdi bildigi yanildigina yetmiyor daha bide zorluyor kocanız biriyle yatmış duye tovbe estağfurullah
tarafından
görmedim onu hemen hemen her gün buradayım :) :)
tarafından
Boşver gözlerin kanardi :D cehaletten
(1,566 puan) tarafından
Cahillere laf anlatılmaz canım takma sen s.polat:)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ozeli paylaşma degil gösteriş yeri hava atma yeri oldu artık burası 
+1 oy
tarafından
Haklısın.......
0 oy
tarafından

Amaaaan eş onu bılene kadar anası bacısı hakkında neler denıldıgını bılse tepkısı ne olur acaba :D

(1,566 puan) tarafından
Bunu bilmeside sorun özelimizi neden anlatiyorsun hayatim :))
tarafından
Zaten buradaki kaynana görümce sorunlarını anlatılanları görse eşleri. Ortada sorun filan kalmaz çoğu boşanır büyük ihtimal.
(1,566 puan) tarafından
Orası kesin:)
0 oy
tarafından
Bana da garip geliyor ama burada birisini elestirince elestirene daha cok yükleniyorlar o yuzden bi sey demek istemiyorum :)
(1,566 puan) tarafından
Oda doğru ama herkes eleştiriye açık olmak zorunda buranin amacıda bu zaten:)
0 oy
(16,862 puan) tarafından
Bir rahatsızlık olur onun için fikir alırsın ama banada çok saçma geliyor özel sorular
0 oy
(4,146 puan) tarafından
Kisilerin dert anlatma kismini okuyorum ama mesajlari okumuyorum. Çekiniyorum sanki gizli okuyo musum yanlis bişey yapiyo musum gibi
(1,566 puan) tarafından
Oysaki onların yaptiği yanlış insan okurken kendini huzursuz hissediyor
(4,146 puan) tarafından
Aynen iste huzursuz oluyorum :) yani belki caresizlikten stresten mantikli dusunemiyolardir  disaridan baksalar onlara da abes gelir bence bu durum
(1,566 puan) tarafından
Yok kuzum gelmez abes gelse sormazlar merak etme:)
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Ne edep kaldı ne haya eskiden utanma vardı şimdi normalleşti yatak odası 

O benim en özelim sadece kocamla aramızda neden birileriyle paylaşırlar bende anlamış değilim 
(1,566 puan) tarafından
Bizde anlamıyoruz işte bunu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 111 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Lala123 (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 362 göst.
29 Ağustos 2019 Aile kategorisinde mujdeymn7 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 550 göst.

404,098 soru