0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından

Kizlar benim kayinpeder im kaynana gibi herşeye karisyo evimiz 10 dk yürüme mesafesinde dibinde istiyor. Ev alırken yakın alın dedi bu mahallemizi seviyorum dedim sokağın sonu değil başından alırsınız dedi sustum sonra benim babam ona demiş ki  caddeye yakın alsınlar bende dedim babam mı oturacak da karar veriyor sesini kesti kocamı işliyor. Ve ben geriliyorum. Sürekli para sürekli yakın oturma konusu bigun mesafeyi koyacağım görecekler 

6 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
İşin kötüsü esimde yakın olsun diyor ben daha sevgili olmadan dedim ki eğer ailesine yakın olmayı isteyen biriysen ben yakın oturmam dedim 10 dk lik yer uzak geliyor ve ben ev alana kadar bu stresi yaşayacağım ve ev alacağımız zaman yok bu ev yok şu ev diyip dibinden ev aldiracak
-Reklam-
0 oy
(16 puan) tarafından
Bende de aynı sorun var ya
0 oy
(945 puan) tarafından
Bizim kaynana kayınpeder de herseye karışır oda yetmez bide görümce karışır sanki herşeyi onlar biliyor gibi . Allah sabır versin mesafeni koy ben mümkün olduğunca yüz vermiyorum he de geç bildiğini yap ben öyle yapıyorum 
(94 puan) tarafından
Kız ben tepkilerimi asla saklayamiyorum birden parlayan biriyim ve kavga etmekten korkuyorum düşüncelerimi yüzlerine parlayarak söylemekten korkuyorum
(945 puan) tarafından
Ben hemen suratımı degistiririm eşime bakarım mesela anlarlar.4 ay beraeber durduk biz  Mesela bı keresinde yemek yapıyorum kaynana geldi o öyle olmaz dedi ben de bıraktım al anne nasıl biliyorsan öyle yap diye geçen de evime geldi bı yemeğe karışmaya çalıştı ben annemden böyle öğrendim böyle çok da güzel oluyor dedim sustu kaldı
0 oy
tarafından
Parayı onlar mı veriyor evin 
(94 puan) tarafından
Hayır canım ama herşeye karışıyorlar
tarafından
O zaman koy tavrını. Benim sal aklığıma düşme. Para senin, ödenirken çekilen dert senin. Parasını ödemeye aklımız varsa nerede olacağına da karar vermeye aklımız vardır herhalde. Ne kadar saçma neden böyleler anlamıyorum
(94 puan) tarafından
Aynen canim ama çok geriliyorum bu konulardan ve en sonunda mesafe koyacagim
tarafından
Boşver canım, benim eşimin ailesi babamın verdiği eve bile karıştılar. Tabi masraflara karışmadılar. Sonra da misafirlerini getirip, müteahhitin koyduğu benim bile seçmediğim aynalar için, bunları böyle seçtik diye gösterdiler. Allah'a bile havale etmiyorum o derece
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ay salla.ya dibjnde olacaksinda ne olacak kendi bildigini yap ne kdr yakin olursan o kdr derdin cok.olur 
(94 puan) tarafından
Kaynim bile uzak otur bunlara diyor
(5,908 puan) tarafından
Kaynin bile diosa asla yakin durma
(94 puan) tarafından
Eşim aileci kaynim aileci değil hatta o burdan uzak eşinin ailesinin yakınından ev tuttu düşün
(5,908 puan) tarafından
Anneci olanda seni buldu Allah yardimcin olsun
(94 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
tarafından
Bnm peder de kaynanam da beter her fiskiya karışır bende mesafe koydum
(94 puan) tarafından
Mesafeli olurum görürler ben şimdi güler yüzlü davranıyorum yüzüm yumuşak saniyorlar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,749 soru

24,419,207 cevap

351,450 kullanıcı

...