+1 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (1,053 puan) tarafından
Aklımıza hayalimize gelmicek bı imtihan içindeyim 

Eşim bambaşka biri oldu eski postlarimdada görürsünüz

Kripto bulastiktan sonra eşim çok değişti taniyamiyiruz ailecek daha yeni tefeciden para aldığını onun için yalan söylediğini kripto oynamadigini söyledi bı iki kere oynadı ama biz hep ona yatırıyor saniyoduk parasını maaşını meğer tefeciye ödemeye çalışmış bir yıl boyunca 

Onun ailesi biliyor benim ailemden sadece kız kardeşim biliyor bı sure evden gidicem dedim eşime 

Oda diyorki gidersen daha kötü olurum sensiz bende ben burdayken duzelecektin dedim ozman 

Yapamam toparlayaamam sensiz diyor bende gidicem dedim

Şimdi ikilemdeyim aslında mantığım git diyor kalbim dur 

Nasıl güçlü kalicam ne tür ibadetle sabrımı güçlü tutarım Rabbime sığındım Senden gelene razıyım dedim Rabbime tevekkül ediyorum her dakika dua ediyorum her saniye dilimde dua sizlerde duanızı esirgemeyin olurmu

3 Cevaplar

0 oy
(7,481 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım benim zor Bi imtihan cidden. Ama sende biliyorsun ki Rabbım kimseye taşıyamayacağı yük vermez. InsaAllah esin bu bataktan kurtulup huzurunuz düzelir. 
(1,053 puan) tarafından
İnan herkes imrenerek bakardı bize ,tencere kapak derlerdi ,sakın durgun insanlarız ne kavgamız olurdu ne bagirmamiz birbirimize saygımız okadar çok ki imtihan ya olan oluyor işte Allah razı olsun  Aminnn duzeliriz umarım
(7,481 puan) tarafından
Belkide göze geldiniz canım. Bazen bende korkmuyor değilim. Eşimle iyiyiz şükür ama eşim aşırı iskolik kazanma hırsı fazla hiç durmaz bir işi bitse başka buseyle uğraşır. Rabbım esirgesin.  Senin yerime kendimi koydum cidden çok zor. Gitme kalma konusuna gelince belki gidince daha çok batağa düşecek. Bence biraz daha ertle iyileştirmeye çalış baktın olmuyor sonra gitmeyi denersin.
(1,053 puan) tarafından
kayınvalidem durma diyo git biraz burnu sürsün diyorlar yoksa akillanmaz ama bende gidersem duzelemz gibime geliyor cikmazdayim bir iki güne karar vermem lazjm
(7,481 puan) tarafından
Kaynanan nasıl biri yani sana art niyetli git diyebilir mi? Sırf aranız açılsın diye canim
(1,053 puan) tarafından
Yok bizim sorunumuz yok aslında kaynanamla beni kzii gibi görür
(7,481 puan) tarafından
Ozaman karar senin canım insaAllah sizin için en hayırlısını secersin
-Reklam-
0 oy
(836 puan) tarafından
Eğer ona gercekten inanıyorsan yapmicagina yanında dur herkez haya yapar . Ama dersen ki cacik olmaz hiç durma
(1,053 puan) tarafından
İnanmak istiyorum açıkçası sevyirum eşimi asla böyle bıri değildi ama çokta kızgınım yalan konuştukları şeyler için
0 oy
(18,194 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canm eşle imtihan çok zor, gitmeni istemiyorsa sende ona düzeleceğine dair söz ql sizi falan fazla yıpratmiyacagına dair söz al
(1,053 puan) tarafından
Veriyo söz zaten duzekcegine yemin ediyor , psikolojisi bozuk piskiyatriste rendavu aldım gitmeyide kabul etti düzelcem diyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 635 göst.
1 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,145 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 451 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.