Cuma günü doğuma alındım sancım vardı yanımda gelmedi işe gitti ben kendim hastaneye gittim doğum başlamaz dedi 38 hafta taksi çağırdım gittim tecrübem 0 sancım en üst seviyede imiş hemen doğuma alacağız dsdiler aradım yok yanına birini göndereyim mi yok yengem gelsin mi diyor imza lazım diyorum sen at diyor sonra ben ne olduysa o sancılarla ameliyata alindim direk gelmiş odaya neyse gelir gelmez ben bu hafta yoğun calisacam benimle kavga etme diyor o gün yanımda bir durdu diğer gün aramadı bile ablası dogum yapacakmış istanbulda o nasıl yapacak kendi başına diyor onu dile getiriyor birde orda şu an 5 inci gün cok zorlaniyorum doğum acısından cok psikolojik acılar yasiyorum sezaryen oldum Allah'tan kalkabilirum rabbim yardim ediyor ev temizlik nasıl olacak onu düşünüyorum bu dikişle çocuk falan uzun oldu ama icimi dokmek istedim birde millet hayırlı olsuna arayım neden sezaryen oldun diyor amaçları yardım etmek degil laf öğrenmek sensiz insanlarla uğraşmak cok zor ben anne olup kendi kendie çocuğuna yeten herkesi kutluyorum Allah herkese yardım etsin