0 oy
223 göst.
Aile kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar eşim hamileligimin son aylarına doğru çok ilgisizlesti sadece ihtiyaclarimi karşılıyor canı çok isterse afedersiniz cinsellik amaçlı yanasiyor onun haricinde hep ilgisiz işe güce gider geç gelir eve gelince de hemen tv kumandası cep telefonu sonra uyuyor ayrı yatıyor yanına gidiyorum öpüyorum kokluyorum beni itiyor sıcak terliyim vs ne yapmam lazım hamileyim diye mi böyle oldu sizde var mı bu durumu yaşayan?

5 Cevaplar

0 oy
(1,250 puan) tarafından
Biz yazın sıcaklardan hep böyleyiz belki adam sıcaktan bunaliyo gerçekten ama ayrı yatması normal değil 
(79 puan) tarafından
Yok cnm yanına gittimde cam acikti bizim burası esmeye başladı disardan serinlik geliodu yani
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Başlatmasın bunaltısına bılmem nesine sen hamıle halinle sıcak demeyip yanasıyorsan bır zahmet öküzlük etmesın can tasıyorsun  hassassın zaten ayrı yatmak ne demek 
(79 puan) tarafından
Vallahi Bn ondan fazla terliyorum ama yanimdan asla kovmadim onceden böle degildi son zamanlarda degisti cozemedim acaba cirkin mi geliyorum gözüne biri mi var hayatında yoksa anasinin doldurusuna mi gelio bazen kotuluo bni kayınvalide cunku
0 oy
tarafından
Niye ayrı yatıyorsunuz ki asıl sorun bu bence yatak kolaca ayrilmamali konuş bı belki çocuk doğacak diye maddi sıkıntılara girmiştir 
(79 puan) tarafından
Anlatmiyo birsey hep yorgunum sicak bunlari diyo
0 oy
(577 puan) tarafından
Klasik erkekler..hamilelikte başlar doğum sonrası devam eder..açık açık konusunca da daha fazla ilgisizlesir simarir çünkü kendini bulunmaz sanar.aksini hissettirmen lazım onu daha fazla takmayarak 
(577 puan) tarafından
Yanlış da yönlendirmek istemem aranızdaki iletisimi ilişkiyi bilmiyorum ama paylaşımını arttır ama bunu dikkatini çekmek için yaptığını bilmesin zorla yanaşmak pek iyi durmuyo  kahve yap yemekten sonra gününün nasıl geçtiğini sor film dizi izleme alışkanlığınız varsa bunu yapabilrisin ya da dışarda biraz vakit geçirmek de sizi yakinlastirir TV telefon ile can sıkıntısından uğraşıyor olabilir bir de yanaştıginda terslendiginde bu sondu bı daha gelmem değersiz bir kadın değilim ben diyebilrsin sessizce kabul edercesine ordan ayrılma ve gerçekten de bir daha yanaşma biraz gurur dik duruş her zaman kazandirir
(577 puan) tarafından
İnsanın içi içini yer çok da hak veriyorum bu arada :)
(79 puan) tarafından
Yemezmi ya yiyor vallahi ama yapicam dedigin gibi birde telinin arkasında bir kadın telefonu yakaladım geçen adı soyadı falan yazio  işle ilgili biri verdi telini falan dedi şüpheye dustum o konuda napayim aldim kagidi da gordu bisi demedi
(577 puan) tarafından
Muhtemelen iş içindir o ad soyad yazmazdi en azından.cok kurcalama derim hamilesin neticede :)
(79 puan) tarafından
Peki :)
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Durduk yere ayrı yatılır mı hiç? Havalar sicakken bende kocamdan uzak duruyorum ne yalan söyleyeyim dokunsa bile o kadar bungunluk hâli oluyo ki bu anlatılmaz yaşanır hava esse bile dokunsun istemiyorum. Kendi haline bırak bakalım nereye kadar gidecek hep aynı olmaz bence birazda hormonların etkisiyle hassas oluyoruz canım ondanda olabilir 
(79 puan) tarafından
Cnm sadece ayrı yatmasi mesele degil neddn2 dk dokunsam öpsem rahatsiz oluo onceden boynundan öpünce etkilenir dururdu izin verirdi itio şimdi yani 2 dk optum diye sıcakta piscek degilya bide karnıma bastırma agrio dio bastirmadimdq cok
(79 puan) tarafından
İlk zamanlar da da kusuodu bnm kustugum dönemlerde yemekten midem bozuldu dedi pek kusan Bi insanda degildi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
8 Nisan 2021 Aile kategorisinde Kezban94 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 300 göst.