0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,410 puan) tarafından
Kızlar sorum yukarda bebeğim 2 haftalık sürekli ağlıyor gaz çıkaramıyor bağırsaklarından sürekli ses geliyor ne yapmam lazım

7 Cevaplar

0 oy
(4,162 puan) tarafından
Banyo yaptir canım rahatlasin
-Reklam-
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Karnını sıcak tut canim ayak altlarına yağ ile masaj yap bide emziriyorsan yemeklerine kimyon koy bebeğe geçmesin yaz bebeklerinde yediğimiz yemeklerden çok gaz oluyor ben kızımda biogaia diye bı damla kulanmistim çok iyi gelmisti
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Doktor tavsiyesi ile gaz damlası yazdırın belki faydası olur . Her beslenme sonrası sırtına hafif hafif vur. Göbeğin etrafina bebek yağı sürüp masaj yapabilirsin. Ayaklarını göbeğine yaklaştırıp cekebilirsin yani bisiklet sürer gibi 
0 oy
tarafından
Aktardan anason al kaynat içir azar azar iyi  gelyor bebişlerin gazına 
(5,502 puan) tarafından
Kız anason kendi içmesi gerekmiyor mu sonuçta insanda kafa yapma olasılığı var bebeği kafa yapıp sakinlestirmesin
tarafından
İnsanda nasıl kafa yapma özelliği var kız kendi de içebilir bebekte gazına sindirim sistemine çok iyi gelyor anason
(5,502 puan) tarafından
Anason iki aydan sonra verilebiliyor diye biliyorum canım uyuşturma etkisi olduğu için rezene çayı ile anneler tuketince bebeğin gazını önlüyor sindirime iyi geldiği icin
tarafından
Çok faydası var ben geç öğrendim yoksa küçükken de verirdim damlalara o kadar para vermektense bunu kullansın canım sabah öğlen akşam ikişer damla verse nolcak hiç bişey olmaz bence ☺️
(5,502 puan) tarafından
İki haftalık ya tırstım yanlış bilgi de vermek istemiyorum ben kendim içiyordum rezene ile hem süt yapıyordu
tarafından
Aynn balım
0 oy
(4,074 puan) tarafından
Doktora danış o gaz damlası ve bağırsak düzenleyici yazar bitkisel zaten iyi gelir 
0 oy
(697 puan) tarafından
Çörek otu yagı kullanabilirsin 
0 oy
tarafından
Gece tam yatmadan önce ılık banyo yaptır çıkınca karnına sıcak havlu koy masaj yap bacaklarina bisiklet hareketi yap 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Cocukannesi (2,124 puan) tarafından soruldu

406,527 soru

12,193,335 cevap

36,725 kullanıcı

...