Herkese merhaba, önceki sorularımı okuyanlar bilir. Eşim beni sevmediğini söylemiş, arkadaşları ile tatile gitmişti. Şimdi sizce kısaca hikayemizi anlatıyorum. Aslında eşimle sorunlarımız hep olduğu için burada biraz yaşımızı mesleğimizi ilk başta gizliyordum. Ben 25 eşim 35 yaşında ve 2/3 yıllık evliyiz. Daha önce 2 yıl sevgililik dönemimiz olmuştu, eşim hep çok ahlaksız bir insandı. İnançlı olmayan, biseksüel sevgilisi bile olan, grup ilişkiler yaşamış bir erkekti. Benimle tanıştı, beni ilişkiye ikna etmek için aylarca çabaladı ve sevgili olduk. O dönemde de beni aldatırdı fakat beni çok iyi manipüle ederdi. Eşim bana evliliğimiz içinde ilişkiden sonra sen çok şanslı bir kadınsın, seni böyle şey yaptığımı (ilişkiden bahsediyor) güzel arkadaşların bilse kim bilir neler düşünür derdi, bir kere bir arkadaşımı görüp bana eve gidince bununla da grup şeyimiz yok mu bile dedi. En son bana hayatım popon çok güzel herkes senin popona bakıyordur dedi. Eşim 13 yıl önce babasını cinayetten kaybetmiş bir adam ve ailesi ile ilişkisi kötü. Bu yüzden kendimi hep onun hayatını kurtarmak ile görevli sandım, bu dedikleri yüzünden kavga çıkarsam da hep şaka olduğunu söyledi bir şekilde beni manipüle etti. Sürekli sosyal medyada kadınların fotoğraflarını beğendi, onlarla sohbet etti Herkesten gizli gizli acımı yaşadım çoğu zaman normalleştirdim ama şakadır şöyledir böyledir. Şimdi boşanıyoruz, bir türlü kabul edemiyorum. Diyorum ki ya başka bir kadın varsa bu adam ya sadece bana karşı böyleyse ? Ya o kadına çok iyi olursa ? Ya ben tüm bu yıllarımı boşa geçirmiş olursam. Ya hiçbir zaman pişman olmazsa. Kızlar çok utanıyorum belki bu sorumdan sonra hesabımı da silerim