Aşırı cinsellik derken ztn kimse burda kocamla bunu ystim falan diye konuşmuyordu ki. Soru soruyordu cinsellikten sonra bu oldu falan diye. Bence bu saçma olmuş. Gebeliğe ait şeyler bunlar.
Takmışlar cinsellik ben burda öyle bisey hiç okumadım: /
Dikkatinizi çekiyorum yetişkiniz fakat burayı cocuklastiranlar var onlara da biraz dikkat edin burayı dalga geçilecek bir yer haline getirdiler biz admin hanımın işini yapmadı veya yapmıyor demiyoruz ama kisisellestirmeyin burayı. Uyari verilmesi gereken yerde kesinlikle veririm kimse karisamaz kimse durduk yere vermez öyle değil mi muhakkak birşey görmüştür ki vermiştir oyun alanı değil burasi
Biraz daha ciddiyet !!!!
Valla cinsellikle ilgili bende hiç gormedim ama simdi merak ettim:D ne yazilmis olabilir ki okadar :D ama bi uyari oldu. En azindan genelin rahatsiz olduğu durumlar umarim ortadan kalkar. Saygi cercevesinde herkes paylasimini yorumunu yapar.
Bence bu kadar çok kural uyarı kısıtlama ile ilgili postlar program kalitesini düşürüyor dışarıdan bakan göz olarak söylüyorum insanların sürekli tetikte olması kötü bişey. Uyarılacak hiçbir davranışım olmamasına rağmen sürekli çocuk gibi uyarılmak bana battı örneğin. Gerçi yapılacak pek bişey kalmadı son günlerde yaşanan tartışmalar için ama...
Cinsellik konularının kapanmasına sevindim. Millet yataktan kalkıyo soru soruyodu. Milletin yatak odasını bilmek zorundaymışız gibi
Ben hic böyle aşırı bir cinsellik sorusuyla karşılaşmadım valla. Hicbir zamanda sormam böyle bir soru . Çok aşırı derecede kurallar koyuluyo artık. Tadi kaçmaya başladı. Bukadar katı kurallar koyulmaz bence.
1,493,219 soru
24,398,416 cevap
349,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın