0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar şu watshapp webi iyi bilen varmı ya nasıl yapılıyo eşim benim telimde farkedermi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya kuzum yapmayın bırakın şunları lütfen ya:(
tarafından
Canım al karşına konuş hoşuma gitmeyen şeyler var eğer ortaya çıkarsa beni kaybedersin de belki göreceğin şeyler travma yaşatacak sana bazen bilmemek daha iyi lütfen
(49 puan) tarafından
Çok konuştum eşimle foto görüyorum bil iyorum diyo çok denedim konuşmayı. Olmuyo ya sürekli aşkım konuştum ama hep aynı cevaplar
(49 puan) tarafından
Benden önce hep sohbet uygulamaları indirmiş hep telinde kayıtları var indirildi diye geçen onu gördüm sordum dedi bu senden önceydi sonra üstelerdim dedim benden önceydi tamam yapmıyodur daha dünde kadın fotosu gördüm hemde benimle evliyken teline gelen fotolar
tarafından
Ozaman bişey diyemem madem böyle Bi işe gireceksin al ekran görüntüsünü al lazım olur bazı konularda ama sogukkanlı ol eğer boşanacak san aç konuyu eğer kalacak isen hiç açma çünkü açtıgınla kalırsın canım güçlü kal ne karar verirsen ver
(49 puan) tarafından
Aynen fotolarda saklıyorum elimde kalsın nr yapacağımı da bilmiyorum ben sustukça daha da yapar diye korkuyorum. Düşünüyorum acaba ben yetmiyomuyım ona ama gerçekten elimden geldiğince ne gerekiyosa yapıyodum üşenmeden. İnsanın gururu kırılıyo hamileyim boşanma istesemde yapamam çünkü gerçekten çok bağlıyım ona işte bu yüzden çok üzülüyorum ben onu o kadar severken onun bana bunu yapması zoruma gidiyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım çok anlamıyorum 

Ama karşına çıkacaklara hazırlıklımısın?

Var mı yok mu bilemeyiz 

Kötüyü çağırmak ne kadar doğru?

Karşına al konuş konuşmadan anlamıyor mu?

Süründür!!!

Ama arkasından iş çevirme haklıyken haksız duruma düşersn 

Hadi Allah koruun istemediğin birşey gördün susacakmısın?

Yoksa boşanacakmısın?

Böyle durumlrda bazı kadınlar ben boşanırdım vs vs diyor ama kimse kimsenin hyatını bilmiyor lütfen ilk önce ne istediğini otur düşün taşın ondan sonra harekete geç

BAZEN BİLMEDEN YAŞAMAK EN İYİSİ 
(49 puan) tarafından
Haklısın başka şeylerde görsem Üzülücem ama içim içimi yiyo bana yaklaşınca bilr aklıma o fotolar gördüklerim geliyo bi yandan da çok seviyorum herşeye rağmen boşansam da yıkılırım aileme gitsem ailem asla göz yummaz ama bi yandan da hamileyim o çocuğun geleceği sürekli nr zaman teli eline alsa içime korku düşüyo acaba napıyo yine o uygulamalarınıuygulamalara mi giriyo diye
tarafından
Bak canım bu hamilelikten kaynaklı yapıyorsa ve sen hissediyorsan bile seviyorum diyosun ne yapacğını bilmediğini söylüyorsun fazla kurclm
Ve onun yaptığını farzedelim Allah korusun :(
Senn yerinde olsm inadına giyinir süslenir onun gözünde kendi değerimi yüceltir yükseltirdim hamilesin sen eğer seni hamileyken aldatırsa o zaten merhametsiz vicdansızın tekidir.
Sen gel beni dinle hiç birşey yokmuş gibi davran ve üstüne bu konuda gitme tamtersine sevdiğini dile getir ilgini birazdaha yoğunlaştır yapıyorsa pişman olup kendiliğinden vaz geçer
(49 puan) tarafından
Yeni yeni hamileyim hani gözü başkalarına kaymasın diye çok uğraşıyorum  hani süslemişim salmamışımdır hiç kendimi bana ilgisidir çok hani gelir uğraşır bnmle küs olsak gelir gönlümü alır b3n o fotoları gösterince ona diyo bilmiyorum nerden geldi bu fotolar eskiden kalma o uygulamalar dan reklam olarak geliyo diyo ama tele inmiş olan tarih bir kaç ay öncesine kadar ve fotolar o kadar kötü nasıl böyle şeylere bakarsın bile dedim ona çok uğraştı diyo eskiden kalmadır b3n bırakır mıyım ööylebişi olsa telde diyo o kadar konuşturmuş hep aynı şeyleri duymaktan yoruldum dediğin gibi üstelemiyorum daha sadece hani gerçekten eski foro kalmamı yoksa yeni mi onu anlamak istiyorum belki Watshappta ele verir kendini siye
0 oy
tarafından
ben anliyorum.canim yuklemistim.ama  telefonunda gozukuyor vaysap.vep diye yanie sin senin teleefonunu alsa kurcalasa onun vatsapi senin telefonunda oldugunu gorur .... araniz daha cok.bozulur suoheleniyorsan al karsina konus bence 
(49 puan) tarafından
Anladım o zaman olmaz görür illaki alamam o riski :( ahh ahh ne çok konuştum onunla napalim zaman göstericek herşeyi bekliycem :(
tarafından
evet canm gorur ve ona msj gidiyor sonra vatsap bilgisayardan bagli diye ......qma telefondan kullniyirdum bnnn ... bnim esim biluyordu onun msjlarina baktigimi
(49 puan) tarafından
Anladım canım benim benim eşim tepki gösterir görse :(  tek çare bekliycem zamanla artık. Eşim bana çok düşkün ama o fotoyu gördüm bide benden önce hep app store sine baktım eski indieilenlerde hep sohbet uygulamaları içimde şüphe uyandırdı ne düşüneceğimide bilmiyorum :((
tarafından
senden once indirmis olabikir mi ..o sohbet uygulamalirini kendisine sormadin mi bu sohbet uygulamalari ne diye ...ben esim.gordu ciddiye almadi vatsapvebi  bende dedim sende al benimkine bak dedim .... yani bisey saklamayan insan neden kizsin ki ....
(49 puan) tarafından
İşte indirdiği tarihler de vae benden önce indirmiş ama foto gördüm geçen iki tane telinde onlarda iki ay öncesine kadar
0 oy
(81 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bu hayatda kimseye guvenme kendine bile
(49 puan) tarafından
Aynen öyle haklısın artık eşime güvenim yok anca zamanla düzelir bu güven kırıklığı :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 458 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Sekerparemm (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 210 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,839 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.