0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (282 puan) tarafından
Wpte son Görülme bilgisiyle aynı seçili ama girdiğim çıktığım zaman cevrimici oldugum ve çıktığım saat belli oluyor bu söyle degilmiydi giriyorsun çıkıyorsun ama bir önceki girdiğin saat yazıyor diye biliyorum anlamadım yaa

4 Cevaplar

0 oy
(4,990 puan) tarafından
Gizliyeceksin kim nezaman girdin çıktın görmeyecek ☺️
(282 puan) tarafından
Son Görülme bilgisiye aynıyı seçtiğimizde gizlenmiyor mu yoksa girdiğimiz saat sabitmi kalıyor
(791 puan) tarafından
Girdiğin saatin aynı kalması sadece hileli WhatsApp uygulamasında var normal kullandığımız WhatsApp uygulamasında yok
(282 puan) tarafından
Son Görülme saatini ile aynı diye birsey getirdi ler
-Reklam-
0 oy
(791 puan) tarafından
Son görülme bilgini hickimse yapacaksın. Çevrim içi bilgini de son görülme bilgisi ile aynı yapacaksın. Sen birine yazmadan WhatsApp ta olduğun belli olmayacak
(282 puan) tarafından
Son Görülme bilgisiyle aynı yapılı zaten ama ne zaman girildiği cıkıldıgı belli oluyor mesela 8.50de girildi gün boyu 8.50 diye kalmıyor
(791 puan) tarafından
Diyorum ya o sadece hileli WhatsApp ta var o son görülme bilgisi ile aynı olan şey senin çevrim içi bilgin. Yani son gorulmen herkese açıksa çevrim içi olman da herkese açık. Normal WhatsApp larda öyle bir özellik yok.
0 oy
(791 puan) tarafından

image

senin dediğin yer burası burası da sadece çevrim içi olusunla alakalı yani son görülme sabitleme yok
(282 puan) tarafından
Allah Allah seninkidemk böyle canm
(791 puan) tarafından
Hepimizin böyle çevrim içi bilgin son gorulmen ile ayni
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Son görülme bilgim hep kapalıdır kimseninkini de merak etmem.Ama son girdiğin saat yazar öyle biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 749 göst.
11 Ocak 2021 Aile kategorisinde Ggggg (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 441 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,993 göst.
27 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.