0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar dogumuma az kaldi 1 ay kadar ancak gittiğim devlet hastanesinde dogum zamani refakatçi olarak bayan kabul ediyorlarmis esim gelebilecek tek kişi başka kimsem yok yani varda yok annem uzakta yaşlı bide kayınvalide daha genç ama bir gece kalmaz yanımda hem baktığı hastası var hemde anlaşamıyoruz beni hiç dusunmeyen biri zaten Bi komsum arkadaşım da yok burda ben ne yapicam bir akıl verin esim disarda bekleyebilirmis ancak odada lazım olacak bana bir bayan kimse yok 

3 Cevaplar

0 oy
(13,582 puan) tarafından
Kuzenin veya eşinin kuzeni teyze hala yok mu canım ya da hasta bakıcı tutun
(79 puan) tarafından
Teyzem de uzakta cnm esimin akrabalarindan hiç fayda yok zaten
(13,582 puan) tarafından
O zaman hasta bakıcı tutun canım illa ki lazım oluyor hastaneye gittiğinizde ordaki bakıcılara sorun
(79 puan) tarafından
Pahali oda İstanbul da değilim ama nette buldum 24 saat için 2000 gibi rkam verio il disinada 24 saat için gelmiomus malum uzak tabi ama masraf o gün ne çıkar bellimi uygun fiyatli bulsam keske
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek kişilik odaları yok mu canım eşin onu ayarlasa orda da yanında olmasını sorun ederler mi acaba
(79 puan) tarafından
Ederlermis
(79 puan) tarafından
Bide erkekler anlamio falan dedi hemşire alt tarafı tutacak yatırcak yatağa kucağıma vercek hem ogrensin her zaman başka insan olmaz yanimizda demi
tarafından
Ne saçma yaa özel oda tutuyosun zaten daha yanındaki refakatçiye karışmaya ne hakları var ki
tarafından
O kadar haklısın ki.. Sanki eve gelince kim olucak yanımızda çok gereksiz bi tutum bence ya
(79 puan) tarafından
Bn burda başka postlarida okudum diğer hastanelerde yok gibi sanki böle yonetmelik bilmiyorum dogrumu hatırlıyorum
(79 puan) tarafından
Yani biz yaptık bu cocugu
tarafından
Kadın doğum katı olduğu için böyle bi tutum sergiliyo olabilirler ama saçma yani herkes kendi odasında oluyo zaten genelde.
(79 puan) tarafından
Hastanemimi degistirsem daha basta böyleyse
tarafından
Ne kadarlık hamilesin canım. Bide tabii çevrendeki hastaneleri araştır en iyisi hangisi ise ona git. Ben İzmir'de devlet hastanesine gidiyorum doktoru bile o kadar araştırdım ki iyisi olsun diye.
(79 puan) tarafından
Cnm 33 haftalik
(79 puan) tarafından
Ya sendemi izmirlisin kız yoksa
tarafından
İzmirli değilim ama İzmir'de yaşıyorum ☺️

Şöyle bişey var hastaneyi degistirseniz de diğer devlet hastanelerinde de durum aynı diye duymustum ben. İyi araştırın pek vaktiniz de kalmamış. Eğer tek kişilik odada eşinizin kalmasına müsaade eden bi hastane varsa oraya gidin derim. Tabii diğer şeyler de önemli. Ebeleri doktorları iyi mi vs.
(79 puan) tarafından
Olsun izmir çok güzel tabii araştırırim detaylı sagol tatlim
tarafından
VAllahi ben pek bi güzelliğini göremiyorum çünkü merkeze çok uzağız bu sebepten evden bi yere çıkamıyorum malesef :(
(79 puan) tarafından
Olsun cnm deniz vardır illa yakınında
tarafından
VAllahi canım ben 2 buçuk senedir burdayım çevremde hiç öyle gezilecek bir yer bilmiyorum. Google haritalardan da bakıyorum ama güzel yerler hep bana uzak. İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşıyorum ben.
(79 puan) tarafından
Hmm orda yoktur Bn sandım seferihisar urla falan
tarafından
Yok canım benim olduğum yer çok ücra bir yer.
0 oy
tarafından
Devlet hastanelerinde özel odalar var diye biliyorum canım belli bir ücret karşılığında o odada kalabiliyorsun 
(79 puan) tarafından
Sordum yok diolar yani varmisda kurallar böyleymiş erkek kabul edilmiomus

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 449 göst.
0 oy
3 cevap 220 göst.
9 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 517 göst.
7 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy