0 oy
474 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (205 puan) tarafından
2-3 gün önce eşim beni bağlatmak istediğini söyledi kabul etmeyince de " Tabi boşanir da başkasıyla evlenirsen çocuğun olmaz demi" dedi o kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim qgzim açık kaldı daha 20 yaşındayım bağlanmak istesem de doktor bağlamaz ben kondomla korunmak istiyorum eşim ben korunayim istiyor "Madem bağlanmamı istiyorsun niye sen değil de ben bağlanıyorum" dedim " Ben baglanamam" dedi

Buraya nasıl yazacağını nasıl söyleyeceğini de bilemedim linclemeyin lütfen ben boşanmak istediğini anladım sanki yanlış da anlamış olabilirim sizce de öyle mi

17 Cevaplar

0 oy
(694 puan) tarafından
Kaç çocuk var ki
(205 puan) tarafından
1 tane 8 aylik
-Reklam-
0 oy
(3,539 puan) tarafından
Boşanmak istemiyor sanki senin gideceğinden korkuyor tabi söylediği çok yanlış gurur kırıcı eşinin yaşı kaç? 
(205 puan) tarafından
24 yaşında gerçekten çok üzüldüm o şoku hala atlatamadım
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Hangi doktor seni   1 çocukla 20 yaşında bağlayacakmış acaba bir sorsaydın 
(205 puan) tarafından
Özelde doğum yaptım zaten doğum yaptığım doktora parayı verir baglatirmisiz
0 oy
(121 puan) tarafından
Bende 23 yaşındayım 1 beneğim var 3 aylık bir tane daha çocuk düşünmüyorum eşim de bağlatalım o zaman dedi bende duraksadım hayır dedim oda niye dedi şimdi böyle düşünüyorum ilerde eğer istersem ne olacak dedim öyleyim kapandı konu keşke sende bu şekilde açıklama yapsaydın 
(205 puan) tarafından
Ben zaten 2. İstiyorum ama bi 6-7 sene sonra tabii eşim tek de kalsın istiyor
0 oy
(18,948 puan) tarafından
Mutlu bir evlilikte tek çocuğu varken üstelik kendi 24 eşi 20 yaşında iken kordonlarını bağlar diyorsa kusura bakmasın ama o vazgeçmiş bu evlilikten günün birinde boşanırsam daha çok çocuğum olupta başıma bela olur diye düşünüyor derim benim tek çocuğum var 33 yaşındayım şu an başlatayım desem eşim karşı çıkar belki ilerde fikrimiz değişir tekrar çocuk isteriz diye ki sorunlu da bir evliliğimiz var bir insan bu kadar genç yaşında iken ve tek çocuğu varken neden ikinci bir çocuğu olmasından korkar ki
(205 puan) tarafından
2. Cocuga bakamazmis tek olacakmis
0 oy
tarafından
Tamam deseydin keske tepkisi ne olurdu
(205 puan) tarafından
Hemen gidelim derdi
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Hayda kız yaş desen ufak çocuk desen 1tane ne dayanarak bağlatmak istiyor eşin çok ilginç 
(205 puan) tarafından
2. Bakamazmis
0 oy
(1,343 puan) tarafından
37 yaşında ve 4 çocuklu bir anne olarak ben bile bağlatmadım zevkine düşkün olan gitsin kendini baplatsın 
(205 puan) tarafından
Bende öyle dedim sen baglat diye ben baglatamam baglancak biri varsa sensin dedi
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Eşin senin elinden dogurganlıgını alıp senı sacma bır sekılde kendıne muhtac bırakmak ıstıyor ve keyfıne bakacak rahatca korunma derdı olmayacak ne kadar adice ve bencılce bır dusunce bu cocugun var mı bılmıyorum ama sakın bundan cocuk yapma daha genceciksin zaten baglamazlar asla da baglatma 
(134 puan) tarafından
Baglatınca geri acılmıyor mu
(1,570 puan) tarafından
Çuval agzı mı bu tatlım kordonları baglıyorlar lazer ile ucları yakılıyor yenı yenı cıkan yontemler var geri dönüşü olmayan bir yöntem
tarafından
Açılıyor ama bunu yapan çok az doktor var, ve ameliyattan sonra doğal yoldan hamile kalma olasılığı %50 çoğunlukla dış gebelik bende baglattim maalesef 3. Gebeligimde
(1,570 puan) tarafından
Ben o acılmayı ihtimalden bıle saymıyorum bır ton para dokeceksın de doktorunu bulacaksın da oda ihtimaller ihtimaller
(205 puan) tarafından
Spiral taktıralim diyodu %95 koruyordu istemedim ya kalırsa diye Allah ol derse olur önüne geçemeyiz diyelim spiralle kaldı sprialin alınması gerekiyor tutunan yumurtaya değmeden çoğu gebelik de spiral alınırken düşük de oluyor öyle bir ihtimal var diye istemedim istemedim diye de baglatalim dedi bugün yine söyledi senin şu işe Bi bakalım diye
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Bence öyle birsey hiç yapma esin çok yanlış düşünüyor niyeti iyi değil bence
(205 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum yani sevgili değiliz yasak değiliz Bi insan neden 2. çocuğu olmasından cekinir
0 oy
(61 puan) tarafından
Kiz ben 27 yasinda 4. Hamileyim yapmiyorlarki 30dan once saglik sorunu dışında esin kafayi yemis o gunahada girme
(61 puan) tarafından
Boyle yazdim ama benim abimde oyle bana dünyanın lafını sayiyor iki çocuğu var hergun gidenlerden şikayetçi bıktım yetişemiyorum deyip duruyor kendi korunuyor esinede güvenmiyor abim bile olsa oyle es düşman basina
0 oy
(480 puan) tarafından
O evlenebilir baglatamaz sen kadınsın ya bida evlenemezsin baglatabilirsin üstelik hayatın ne getireceği hic belli olmz belki eşinle bosanip başkasıyla da evlenebilirsin
(205 puan) tarafından
İstemiyorum dediğimde
Başkasıyla evlenirsen çocuğun olmaz diye baglatmiyorsun dedi
Ben de bundan ileride benden boşanmak istediğini anladım aslında ben öyle düşündüm yani bosanirsak başkasıyla evlenmiyim diye
0 oy
tarafından
Ne kadar kırıcı 
(205 puan) tarafından
O kadar üzüldüm ki tarif edemem ne diyeceğimi bile bilemedim
0 oy
(1,761 puan) tarafından
Bjr alemin akıllısı esin galiba erkek de bağlayabilir çok çocuğunun olduğunu dusunuyorsa baglatsin 20 yaşındasın neden güvenip baglatasin bosarsa kimse almasın diye yapıyor ama millet çocuğa mı bakıyor 
(205 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
(13,619 puan) tarafından
Artık yüzde yüz yumurtalık bağlatma yok biraz araştırın öğrenin 20 yaşında ve tek çocuk ile zaten imkansız bı dediğiniz
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Erken yaşta prosedür gereği bağlamıyor doktorlar bir ciddi problem olmadığı sürece. Madem senin korunmanı istemiyor sende sprial taktır oda güvenilir bir korunma yöntemi çıkarttırmadğın sürece 10 yıl koruyor 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Asla böyle bir sey yapma yarın öbür gün senden bosanirsa bı daha çocuk sahibi olmak istersen olamzsn actirsan da olmaz sakın diyim cok merakliysa gitsin kendini bağlasın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Egeninannesi1 (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 301 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Senasedef (78 puan) tarafından soruldu

412,840 soru

12,429,793 cevap

45,636 kullanıcı

Kategoriler

...