0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar aranızda esinden direksiyon dersi alan var mı? Israrla sen öğretme kursta öğreneyim dememe rağmen beni aldı götürdü üc gündür öğretmeye calısıyo bağır cağır kavga gürültü ebu cehile dönüştü bugün de ağlattı beni, öğretme bana araba falan dedim küstük konuşmuyoruz :( bunlar araba sürmeyi öğretirken hep mi böyleler yahu? 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,051 puan) tarafından
Kocadan hoca olmazzzzzzzz nettt
-Reklam-
0 oy
(129,715 puan) tarafından
Ben ders almam ders verrim ☺️☺️☺️ ulan zamaninda babam kursa yazdirdinda cok soylenmistim ne herek var diye ☺️ megersem gerek varmis allah yardimcin olsun gecen hafta gii kart gittik haddini bildirdim ☺️
0 oy
tarafından
Aynen araba konusunda tüm erkekler öküz oğlu öküzdür 
0 oy
(10,223 puan) tarafından
Ebu cehile dönuştu demene çok güldum :D bence hepsi öyle bunların, ben artık onun yanında sürmuyorum o yokken arabayı alıp anneme fln gidiyorum boyle boyle de ilerleticem :) manuel vitesse zor bide
0 oy
tarafından
Banada eşim öğretti o zamanlar sevgiliydik valla öylr bağırma çağırma küsme olmadı kuzu 
0 oy
(968 puan) tarafından
Ben esim sayesinde daha cabuk ogrendim bana da oyle dediler oturma kurstan once ama bence arabayi taniman gerek ve debriyaji vitesleri coz en azindan esim bana destek oldu cok zorla yazdirdi beni 2 kere kaldim ilk sinyalde snra L parkta kaldm en son baaya lavga ettk dicem ki salaksin ondan yapamiyosym ama yapiyoeun niye gecemiyosyn stresten öldum bittm ama aldim sukur
0 oy
tarafından
Ay ögetmesin kursta ogren kontak bile cevirmeyi bilmeyen ben kursta hoca ilk gun trafige cikartti tek seferde aldim ehliyeti simdi kullaninca kocam hemen yavas cukura girme duzgun sur yola bak kasise yavas gir deyip dellendiriyo 
0 oy
(11,379 puan) tarafından

Ahahah geçen gün eşim bana da öğretmeye kalktı daha ilk dakikadan kalktım kalsın öğrenmicem senden dedim :D bana diyo ki e sen hiçbir şey bilmiyorsun e mal adam öğret diye geçtik direksiyona demi 

0 oy
(1,426 puan) tarafından
Kocadan hoca olmaz bacım, düzgün bir direksiyon hocası bulmaya çalış kendine

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 262 göst.