0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,529 puan) tarafından
Bugün başladım akşama doğru kızlar. 15 dakika da bir götürüyorum tuvalete. Aparat almıştım şükür oturuyor da. Sadece iki kere kaçırdı altına. Gecede bağlamayı düşünmüyorum bir kere de bıraktırmak istiyorum. Ama takıldığım yer 15 dakika da bir tuvaleti gelir mi daha mı uzun süre koysam bir de bazen oturuyor yapmıyor 10 dakika faln kaldırıyorum. Ne kadar durması gerekiyor 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiç bir şekilde bağlama canım kafası karışmasın bir de yarım saatte falan da sorabilirsin ilk zamanlar hep bende ilk 15 20 dakikada bir götürürdüm öyle öyle arayı uzattım zaten kendi söylemeye başladı 1 hafta sonra
(2,529 puan) tarafından
Gece ne yapayım canım. Şuan uyutmaya çalışıyorum. Bezi yok altına Alez serdim uyandırmak gerekiyor mu
tarafından
İstersen uyandır canım ilk günler ben ilk gün uyandırdım yapmiyacam dedi ağladı geri yatağına koydum 5 dakika sonra baktım yapmış birdaha da kaldırmadım artık ilk ve son gün oldu altına yapması uyumadan çok sıvı tuketmesin canım
(2,529 puan) tarafından
Ya işte uyanınca gece su için ağlar içmeden uyumaz ne yapsam bilmiyorum:(
tarafından
Su için uyanınca ver içsin sonra da çişimizi yapalım de belki gelir yapar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alışana kadar sık sık götür bence. İlla 10 dk 15  olacak diye bir şey yok 20 dk yarım saat ama sık sık götür bide var mı diye sorma. Hadi çiş yapalım de götürünce 
(2,529 puan) tarafından
Tamam canım öyle diyeyim sagol
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bende başlıcm ama gözümde o kadar büyüyo ki
0 oy
tarafından
Seninle aynı gün doğurmuştur kızlarımızı hatırladın mı bilmem. Ben denedim geçen hafta. Her beş dakikaya sordum. Makarnayı yerleştirrirken direk salmış uyumuş. Ben vaz geçtim ama tekrar başlayabilirim. Sizin gazanız mübarek olsun
(2,529 puan) tarafından
Kızımın ismini nereden biliyosunuz :)
tarafından
Ben eski kullanıcıyım. Rhmemrllh hatırladın mı bilmiyorum önceden biliyorum. Rahatsızlık verdiysem affola
(2,529 puan) tarafından
Ha evett hatırladım canım kusura bakma işin değişince bilemedim
tarafından
Canım kapattım bir ara tekrar geldim sonra. Neden kusura bakıyım estağfurullah.
0 oy
tarafından
Bizim 11. Gün ben yarım saatte bir götürüyorum hatırlatıyorm
(2,529 puan) tarafından
Gece napiyim canım uyandirayim mu altına Alez serdim
tarafından
Ben yatmadan önce yaptırıyorum gecede 1 kere kaldırıyorum çişe birde sabah erken kalktığında yaptırıyorum
0 oy
(5,635 puan) tarafından
Canim tuvalet egitimine hazir oldugunu nasil anladin. Benim bebegimde 2 hafta sonra 22 aylik olacak. Ama henuz hazir degil gibi. Tuvalete yapmak ister misin dedim hayir dedi. Nereye yapacaksin dedim beze dedi poposunu gosterdi :( konuyu kapadik. 

Bi de cis ve kakasini ayirabiliyo mu. Cis yaptiginin farkinda mi. Benim ki degil heralde. Kaka da yapsa gaz da cikarsa cis diyo,cis yaparken demiyo. 
(2,529 puan) tarafından
Kakasını yapınca bezini çekiştirirdi ben değiştirene kadar. Sonra baglatmak istemezdi bende bir deniyeyim dedim bugün yarım gün oldu bakalım yarın tam gün ne yapacak onu çok merak ediyorum bende
(5,635 puan) tarafından
Anladim canim sagol. Benim ki rahatsiz olmuyo henuz. Degistirmek bile istemiyo zorla :(. Bende 1-2 ay sonra denemeyi dusunuyorum bakalim.
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Benim kızımda 21 aylık ama çişini yaptığında diyor üfff kokutmuş hareketi yapıyor 24 ayını doldurunca düşünüyorum ben erken olunca zorlanır gibime geliyor tebrik ediyorum seni canım kolay gelsin benim daha cesaretim yok
0 oy
(441 puan) tarafından
Bizde 22 aylıkken başladık, geceleri bağladım ben altını. İlk gün hep götürdük lazımlığa ama 3-4 saat tuttu yapmadı. Bazen yakaladık bazen parkeye yaptı. Sonraki gün daha farklı davrandı hiç lazımlığa yapmadı çiş geldi yaptım falan hiç farkında değil gibiydi. Haliyle motivasyonum düşüyordu. Sonra kaka demeye başladı çişe, bi süte sonra oturduğu her seferde yapmaya başladı. Kaka konusunda da bi sıkıntı yaşamadık yaptı hep korkmadan. Şimdi 23 aylık olmak üzere 10 gündür geceleri de bağlamıyorum ama ilk geceler tutuyordu uzun süre sonra daha sık yapmaya başladı bazen seslendi bazen seslenmedi geceye de alıştırmaya çalışıyorum.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 177 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 213 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde GSmsl (848 puan) tarafından soruldu

412,029 soru