0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Beni yargılamayın canlar ama ben 6 gün erken oldum regl ilk defa bu ay bilirsiniz az çok postlardan çocuk istiyoruz eşimle reglim 2 buçuk gün falan sürdü 5 gün süren regl ve 2 buçuk gün bile dolu dolu bile olmadım ama normal regldi belli yani başta açık pembe lekeler geldi sonra kırmızı oldu 4.gun de koyu kahverengi geldi neden sizce bugün 5.günüm sağ kasigim da batma oldu başım dönüyor sizce neden olabilir hiç yaşayanınız oldu mu tecrübem yok 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,227 puan) tarafından
Canım seni üzmek istemiyorum ama her regli döneminde benzer postlar açmışsın böyle umutlanarak kendine zarar veriyosun. Hiç doktora göründünüz mü
-Reklam-
0 oy
(6,716 puan) tarafından
Havalardan olabilir canım stresten falanda olur 
tarafından
Ve yüzüm de çok fazla sivilce çıkmaya başladı
(6,716 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ☺️
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım supen varsa doktara gir benim 5 haftalik ken kanamam oldu ilişki yüzünden kırmızı kan geldi ve kasikalrim ağrıyordu adedin her zaman değişik birşeyler oluyor düzensiz di mide bulanti baş dönmesi karin ağrısı her ay farkli oluyor o yuzden birsey diyemiyorum 
0 oy
(1,681 puan) tarafından

Bennnnn 

Bir ayda iki kere regli gördüm hemde kistten dedık doktorla ama bebişmiş:D ikinside iki üç gün sürmüştü ve cok azdı ikinci görduğüm yerlişme kanaması dedı doktor ama bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 119 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Emneerydmn (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 612 göst.