0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından

Ilk cocukta sezeryan olum sütüm hemen geldi 2 ci cocugumu 2 gun oldu sütüm gelmiyo bebekt kuvezde sagip gondermem gerekiyo qma süt azicik ne yapmaliyim.

Bol su iciyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Dereotu beyaz üzüm hurma süt yapar bolca tuketin.Ve sık sık sağın.Normak şartlarda bebek emdikçe süt geliyor zaten emziremediginiz için cogalmiyordur.Sagdikca çoğalır inşaallah.
-Reklam-
0 oy
(1,536 puan) tarafından

Göğüslerinizi ılık su ile masaj yaparak yıkayın süt gelmiyor diye düşünmeyin beyninizi boşaltın sağarken bebeğinizi düşünün hayırlı olsun <3

0 oy
(5,404 puan) tarafından
Zaten azıcık gelir ilk günler, sık sık sağ ona yeter. Mutlaka dut ye bol Süt yapıyor. Kuru dut kuru üzüm komposto yapıp sana getirsinler. Bir bardakta şeker koydur suyunu da iç. Kavun da güzel Süt yapıyor ama gaz da yapıyor:) bol bol su iç tabiki 
0 oy
(4,196 puan) tarafından
Bestlak damla var bitkisel ondan aldır goğüslerini de hafif sıcak suyla yıka gelir inşallah 
0 oy
tarafından
Bolbol hurma ye kuru yemiş tuket ben hurmayı doğumdan önce ve sonra tükettim hergun Alalha şükür hemen geldi 
0 oy
(544 puan) tarafından
Kayısılı meyve suyu , soğan bunlar getirir sütünü bide bol bol alabilirsin çok sıcak olmicak şekilde duş al sıcak su süt kanallarını acıyo çünkü 
0 oy
tarafından
Makineyle sag makine varsa. Daha cabuk getiriyo sütü

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 143 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 134 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 453 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.

411,740 soru

12,395,001 cevap

44,100 kullanıcı

Kategoriler

...