Ben kızımda 5 aylık hamıleydım lanet bir kadına denk geldim, karnıma bakıyor yanındakıne bırseyler söylüyor, benim yüzüme bakmıyor bende normalde özele gıderım sırf tahlıller ıcın devlete muayene oluyordum Ogün, nazıkce doktor hanım boyu kilosu kaç dedim söylesem anlıcak mısın dedi, anlamasam sormam dedim, güldü böyle büyük altından hadı kalkalım dedi elını uzattı tutmadım bende kalktım, normalde fotoğraf varılıyordu fotoğraf dedım özel mı burası dedi, özeli devletı yok ıyı doktoru var sızınle anladım bundan önce alıyordum foto dedım, yine güldü sen en ıyısı özele git dedi, ona da siz karar veremezsınız bir doktor siz degılsınız dedim, yine gülüyor böyle seytan yapıştır bıtane diyor ama, hadı çık sen yazdım reçeteyi dedı, onu da anlamam ben yazmasaydınız dedim çıktım, çıktığım gıbı kapısı açıktı şikayet hattını aradım sıkayet ettim adını soyadını verdim kapıya gelip bana baktı, e bende bundan anlıyorum dedim gıttım, yanı doktora gerçekten saygısızlık yapmadan cevabını vermezsen tepene cıkıyorlar