0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (2,851 puan) tarafından
Bu nasıl bir soru sormuş dersiniz ama çok merak ediyorum Rabbim hayırlı güzel günler göstersin ilk darbe sonra pandemi daha sonra deprem 2024 de neler bekliyor bizi

8 Cevaplar

+2 oy
(1,795 puan) tarafından
2024 düşünmek yerine bugün Allahın razı olacağı ne iş yaptım ölürsem amel defterim ne ile dolu diye düşünmek daha faydalı olur 
-Reklam-
+2 oy
(5,699 puan) tarafından
2024 de çıkalım hele bir 5 dakika sonraya garantimiz yok iken 2024 dü düşünemeyecegim
0 oy
tarafından
Tamam da Böyle kötüyü çağırmaya devam ederseniz başımıza daha çok olaylar gelir iyi konuşun iyi düşünün iyi olsun herşey 
(2,851 puan) tarafından
İnsllah canim
tarafından
Büyük deprem yaşadık ihmaller çoktu yıkılan giden canlar oldu Allah mekanlarını cennet eylesin çok açıklık oluştu onlar yerine oturması için 1 sene artçı depremler devam edebilir dediler bunlarla yaşamayı öğrenmeliyiz hepimiz bir gün ölecegız önemli olan imanlı ölebilmek cennete gidebilmek gerisi boş
(2,851 puan) tarafından
Evet canim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
(1,782 puan) tarafından
İmtihan iyice ağırlaşıyor günden güne ahir zamandayız çok kötü devir edep, ahlak kalmadı tamamda kıyamet alametlerini yaşıyoruz küçük alametler bitti sıra büyüklerde rabbim sonumuzu hayır etsin çoluğumuzu çocuğumuzu korusun rabbim dinden imandan ayırmasın gidişat çok kötü her yönden
(2,851 puan) tarafından
Aminnnnn
0 oy
tarafından
İnşallah güzel şeyler olur hayır diyelim hayır olsun Rabbim evlatlarımızı sevdiklerimizi bağışlasın şükür edelim fazla bişey istemeyip elimizdekinin değerini bilelim 
(2,851 puan) tarafından
İnsllah canim amin
0 oy
tarafından
Kötü düşünmek istemiyorum güzel düşünüp güzel şeyler olması için dualar ediyorum Allah izin verirse 2024 evladımı kucağıma alacağım 
(2,851 puan) tarafından
İnslalah canim
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Herşey Allah dan hayırlısını istemek varken bunun için dua etmek varken niye negatife yoğunlaşıyosun canım bu salgınlar depremler çok normal şeyler yıl olmus 2023 hala aktif volkanlar var oraya yerleşim yeri olmaz haliyle burasıda deprem kuşağı ona uygun ev yaparsan kimseye bişey olmaz olsa da az olur hadi onu geçtim dere yatağına ev yaparsan selde ölümler çok olur haliyle seneyle ilgili değil bunlar insanlar işini düzgün yapmadığından
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Benim beklentim uzaylı istilası. Bir görmediğimiz o kaldı çünkü
(2,851 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 476 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 142 göst.
7 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu