0 oy
160 göst.
Aile kategorisinde (5,820 puan) tarafından
 Esimin ana babasi yok. Bi amca yenge var hala diyor esim yengesine oyle dedirtmisler. Pandemiden beri gtmiyoruz. Kayseriye gtcez bizi hic biyere salmaz hala illa orda kalcaz. Yegeni var esimin olen ablasinin oglu. Onlarda kalalim diyoruz yok salmio. Kac sene once zaten kadin zar zor ayakta kaliodu sagilsun bize hizmet etmek icin herseyden atar buzluga biz gidince cikaralim yapalim diye ama bacakta platin bibrekte tas. Suan yuruyemio hasta amelyat olcakmis haftaya . Demin aradik gelcez ama yegende kalcaz diye salmio bizi. İki cckla hastami bakayim cocuk mu bakayim. Kadinda yazik pimpirik oturur vaziyet sandalye koyar mutfakta biseler yapar bize sagolsun kac sene once. Simdi yuk olcaz kadina. Zaten bise yapamaz da nebilim ya yegende kalsak yada esime diyorum otelde kalsak diger tyze oglu oyle yapio kardesinde kalmio otelde kalio yatmaya dusun musun temizligi vs en rahat iyle dio onlarin kizlar bide buyuk 20 li yaslardalar. Beim 6 yas 1 bucuk yas cckla  rahatima gelen yerde kalamiorum ya . Esimde halam izin vermio dio ula niye izin alio. Biz gelcez bigun orda kalcaz bi iki gunde yegende dicen olcak bitcek ne izin alion. Yada en rahati otel mis gibi

Eee napam diceksiniz  ay icimi dokeyim dedim yaaa.

1 cevap

0 oy
(13,602 puan) tarafından
İyi akşamlar

Otelde kalmaya ikna edemez misin eşını 

Anladım hasta hasta zahmet vermek de istemiyorsun 
(5,820 puan) tarafından
Esim halayi kirmak istemio. Hala da koyun muhtari gibi herkes korkar ondan herkese sozu gecer.  Alismis herkesi yonetmeyi:) malesef hala yok dedimi yok kalamayiz otelde
(13,602 puan) tarafından
Anladım çare yok:)
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

405,980 soru

12,169,156 cevap

36,634 kullanıcı

...