0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Sokakta yavrular gözleri kapalı mikrop kapmış lar. Benimde bebeğim var yaklaşamoyırum. Süt veriyoruz ama içmiyorlar. Tecrübesi olan bilen var mı acaba? Ameliyat eldiveni ile temizlesem beslesem nasıl yapabilirim? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şırınga ile su, süt karışımı verin sütü direk vermeyin. 

Gözlerini de çayın demini ılık hale getirin pamuk ile silin.

Büyük sevap işlersiniz <3

tarafından
:))) çok üzülüyorum o yavrulara ya
(1,571 puan) tarafından
Bende bır kere bır yavru köpegı bu sekılde temizlemiş süt vermıstım :)  buyudu gıttı kapının onunde valla kayboldu snra noldu bılmıyorum
(5,495 puan) tarafından
Aynen katılıyorum bende yazacaktım bide oturduğu yerde devlet kliniği varsa arayıp yayrular var deyince götürüp veterinerlik şeyleri yapıyorlar geri isterseniz yavruları geri getiriyorlar tedavi bitince yavru olduğu için istemiyorsanız sahiplendiriliuo
(65 puan) tarafından
Teramisin krem iyi gelir mi peki evet bende bunları yapıcam. Ama emin olmak için sordum teşekkür ederim
tarafından
Onu bir veterinere sor
-Reklam-
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Kesin biri elledi annesi terk etti onları :( komşumun dolu kedisi var bakımda yapıyor sokak hayvanlarına. Bi damla kullanıyordu ona ulaşıp ismini yazacam inşAllah
(65 puan) tarafından
Şırıngayla besledim şimdi gözlerini de sildim poposuna masaj da yaptım ama evime uzak :(( içşme dert oluyor onlar orda aç
(2,270 puan) tarafından
Ulaşamadım bnde görünce döner umarım. Yakınıza getirmeniz mümkün değil miydi
(65 puan) tarafından
Maalesef burda hem çok kedi var hem yola çıkarlarsa çok araba geçiyor o yüzden korktum getirmeye. Birde belki annesi döner diye bekliyorum
(2,270 puan) tarafından
Doğru olanı yapmışsın orasını hiç düşünemedim

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 200 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 699 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
0 oy